Gündem

Berna Laçin'e kötü haber!

Elazığ depremi sonrası sözleriyle tepki çeken Berna Laçin'e kötü haber!

Berna Laçin'e kötü haber!
30-01-2020 16:54

Son dakika haberi:Berna Laçin'in yüzü olduğu marka feshediyor...
Berna Laçin ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Temizlik ürünleri markası Fairy, reklam yüzleri olan Berna Laçin'in sözleşmesinin feshedilmesi için hazırlıklara başladı. Berna Laçin, yaşanan Elazığ depremi sonrası attığı provokatif tweet'le her kesimden insanın büyük tepkisini çekmişti. Onlarca kişinin yaşamını yitirdiği Elazığ depreminin ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi falan, depremden dolayı muafiyet alıyor" diye yazan Berna Laçin'in duyarsızlığına eleştiri yağdı. Berna Laçin için tehlike çanları çalmaya başladı. Berna Laçin'in yaptığı bu provokasyona reklam yüzü olduğu Fairy de kayıtsız kalmadı. Fairy sosyal medya hesaplarından Berna Laçin görsellerini kaldırdı. Procter&Gamble (P&G) Türkiye ve Kafkaslar Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay, SABAH'a konuştu. İşte Laçin hakkında yapılan son dakika açıklaması...

Temizlik ürünleri markası Fairy, reklam yüzleri olan Berna Laçin'in sözleşmesinin feshedilmesi için hazırlıklara başladı. Berna Laçin, yaşanan Elazığ depremi sonrası attığı provokatif tweet'le her kesimden insanın büyük tepkisini çekmişti. Berna Laçin için tehlike çanları çalmaya başladı. Berna Laçin'in yaptığı bu provokasyona reklam yüzü olduğu Fairy de kayıtsız kalmadı. Fairy sosyal medya hesaplarından Berna Laçin görsellerini kaldırdı. Procter&Gamble (P&G) Türkiye ve Kafkaslar Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay, SABAH'a konuştu.

TEPKİ ÇEKTİ
Temizlik ürünleri markası Fairy'nin reklam yüzü olan Laçin'in sözleşmesinin feshedilmesi için hazırlıklar başlatıldı. Procter&Gamble (P&G) Türkiye ve Kafkaslar Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay, SABAH'a şu açıklamayı yaptı: "Konuyu değerlendirme aşamasındayız. Türkiye operasyonumuz Avrupa'ya bağlı olduğu için durumu onlara açıklamaya çalışıyoruz. Değerlendirme toplantılarımız sürüyor. Avrupa ekibimiz de konuyu değerlendiriyor. En kısa sürede kamuoyunu süreç hakkında bilgilendireceğiz." Edinilen bilgilere göre, sözleşmenin feshi için avukatlar çalışmaya başladı.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Elazığ depremi sonrası Berna Laçin tweet'leriyle gündeme oturmuştu. Onlarca kişinin canını kaybettiği büyük depremin ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi falan, depremden dolayı muafiyet alıyor" diye tweet atan Laçin'e tepkiler çığ gibi büyümüş, Twitter'da aleyhine büyük bir kampanya başlatılmıştı. Kullanıcılar, marka yüzü olduğu deterjan markasına, 'Bırak bulaşıklarımız kirli kalsın, sen bu zihniyeti temizle' diye çağrı yapmıştı.

İLGİLİ HABER

Berna Laçin sessizliğini bozdu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER