Gündem

Beşiktaş'ta sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çift gözaltına alındı

İstanbul Beşiktaş’ta sokakta cinsel ilişkiye giren iki kişinin görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması sonrasında sosyal medyada büyük tepkiye sebep olmuştu. Polis o şüphelileri güvenlik kamerasından tespit ederek gözaltına aldı.

Beşiktaş'ta sokak ortasında cinsel ilişkiye giren çift gözaltına alındı
14-06-2022 19:07

Polisi harekete geçiren olay, sosyal medyada yayınlanan bir görüntü ile ortay çıktı. BeÅŸiktaÅŸ'ta yaÅŸandığı iddia edilen görüntüde, bir kadın ve erkeÄŸin cinsel iliÅŸkiye girdiÄŸi görülüyor. VatandaÅŸların uyarısına aldırış etmeyen ikilinin bu durumunun sosyal medyada tepki çekmesi üzerine polis inceleme baÅŸlattı.

BeÅŸiktaÅŸ Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü ekipleri olayın, DikilitaÅŸ Mahallesi, Emirhan Caddesi üzerinde meydana geldiÄŸini belirledi.

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre sokak ortasında bir otomobilin kaputu üzerinde iliÅŸkiye giren ikilinin A.E.K. ile Z.A.S olduÄŸu belirlendi. Her iki isim de gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan Z.A.S.'nın aşırı alkollü olduÄŸunu söylediÄŸi ve olayı hatırlamadığını belirttiÄŸi öÄŸrenildi. Turizmci A.E.A.'nın da benzer ifade verdiÄŸi belirtildi.

Emniyette iÅŸlemleri tamamlanan ÅŸüphelilerin “Hayasızca hareketler” suçlamasıyla adliyeye sevk edileceÄŸi belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER