Bursa

BGC konutlarında mutlu son!

BGC Yunuseli Konutları’nın anahtarlarını Başbakan Binali Yıldırım verdi.

BGC konutlarında mutlu son!
14-03-2017 19:16

Bursa Gazeteciler Cemiyeti üyeleri için TOKİ tarafından Bursa Valiliği organizasyonunda yapımı gerçekleşen BGC Yunuseli Konutları’nın anahtarları Başbakan Binali Yıldırım tarafından verildi.

Temsili olarak 452 hak sahibinden 5’ine anahtarlarını veren Başbakan Binali Yıldırım, “Gazeteci arkadaşlarımın yeni konutları hayırlı olsun. Sağlık içinde huzurla oturmanızı dilerim” dedi.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı da, Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür etti ve günün anısına el yapımı İznik Çinisi tabak armağan etti.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın örnek proje olarak bizzat ilgilendiği ve örnek proje olarak uygulattığı BGC Yunuseli Konutları’nın temeli 9 Mayıs 2015 tarihinde atılmıştı.

Celal Tuna’ya ait Tuna İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen BGC Yunuseli Konutları, Yunuseli’ndeki 86 dönümlük arazi üzerine toplam 19 blok olarak inşa edildi. Zemin + 5 kat olan blokların 4 tanesi 3+1, 15 tanesi de 2+1 olarak yapıldı.

Peşinat ödemeleri 2014 yılında yapılan ve kesin kayıtları 30 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan 452 konutun yapımı Mart 2017 tarihi itibariyle tamamlandı. TOKİ Emlak Yönetim tarafından yönetimi üstlenilen BGC Yunuseli Konutları’nda anahtar teslimleri Mart ayı sonunda tamamlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER