Gündem

Bodrum değil Tunceli

Hava sıcaklığının 40 dereceye yaklaştığı Tunceli’de sıcaktan bunalan vatandaşlar Munzur ve Pülümür Çayı’na akın etti. Vatandaşların akın ettiği plajlar, Ege ve Akdeniz sahillerini aratmadı.

Bodrum değil Tunceli
01-07-2017 21:42

Tunceli’de son günlerde etkisini arttıran sıcak havalar vatandaşları bunalttı. Kent sakinleri ile dışarıdan tatil için memleketine gelen Tuncelililer, Munzur ve Pülümür Çayı kıyısındaki plajlara akın etti. Kadın, çocuk, genç yaşlı yüzlerce Tuncelili ile çevre illerden gelen vatandaşların akın ettiği plajlarda kimileri güneşlenmeyi tercih ederken kimileri de yüksekten Munzur ve Pülümür Çayı’na atlayarak serinlemenin keyfini çıkarıyor.

Havaların sıcak olması nedeniyle Munzur Çayı’na akın ettiklerini söyleyen Erdal Nergis, “Biz diğer şehirlere göre daha şanslıyız. İki suyumuz var. Kıymetini bilirsek bizim için bu sular her şey. Mutluyuz bu anlamda” dedi.

Ozan Ekrem isimli vatandaş, sıcaktan dolayı yüzmeye geldiklerini belirterek, “Çevre illerde bu kadar su yok. Burası çevre illere göre daha iyi” diye konuştu.

İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER