Gündem

Boşandığı kadını öldürdü, iki kişiyi yaralayıp intihara teşebbüs etti!

Ankara'nın Mamak ilçesinde Salih Ö., boşandığı eşini silahla vurarak öldürdü, 4 yaşındaki kızının da arasında bulunduğu 2 kişiyi yaralayarak, intihara teşebbüs etti.

Boşandığı kadını öldürdü, iki kişiyi yaralayıp intihara teşebbüs etti!
31-08-2021 13:32

Ä°ddiaya göre, kaynakçılık yapan Salih Ö. (38), oturduÄŸu binanın karşısındaki binada yaÅŸayan eski eÅŸi Ebru Y., (33) ile birlikte yaÅŸadığı öne sürülen Mustafa D. (32) ve 4 yaşındaki kızı E.Ä°.Ö. ile karşılaÅŸtı.

Bir süre yaya olarak takip ettiÄŸi eski eÅŸi ve Mustafa D'yi sitenin giriÅŸinde durduran Salih Ö, daha sonra tartışmaya baÅŸladı. Tartışmanın kavgaya dönüÅŸmesi üzerine Salih Ö, eski eÅŸi ile Mustafa D'ye silahla ateÅŸ etti.

Bu sırada seken kurÅŸunlardan birinin isabet etmesi sonucu S.Ö'nün kızı E.Ä°.Ö. de yaralandı. S.Ö. aynı silahla başına ateÅŸ ederek intihara teÅŸebbüsünde bulundu.

Ä°hbar üzerine olay yerine polis ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi.

112 Acil Servis ekipleri, vücuduna çok sayıda kurÅŸun isabet ettiÄŸi belirlenen Yüksel'e olay yerinde kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı.

Ambulanslarla Ankara Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ebru Yüksel yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı. Yaralanan Mustafa D. ile E.Ä°.Ö'nün hayati tehlikelerinin bulunmadığı öÄŸrenildi.

Dışkapı Yıldırım Beyazıt EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne kaldırılan S.Ö'nün ise saÄŸlık durumunun ciddiyetini koruduÄŸu belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER