Gündem

Boşanma davası sonrasında pompalı tüfekle saldırıya uğradı

İstanbul Anadolu Adliyesi’nde görülen boşanma davası sonrasında karısının kardeşi tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğrayarak yaralanan Özkan Ö. hastaneye kaldırıldı. Şüpheli gözaltına alınırken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Boşanma davası sonrasında pompalı tüfekle saldırıya uğradı
24-12-2021 16:19

Olay, Cevizli Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde saat 11.20 sıralarında meydana geldi. Ä°ddiaya göre, boÅŸanma davası için Kartal Anadolu Adliyesi’ne gelen Özkan Ö., adliyeden çıktığı sırada karısının kardeÅŸi olan Alican Ö. tarafından pompalı tüfekli saldırıya uÄŸradı. KurÅŸunların hedefi olan Özkan Ö. yaralandı.

Olay yerine çok sayıda saÄŸlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan Özkan Ö. ambulansla Kartal EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan ,olay yerinde bulunan ve saçmaların isabet etmesi sonucu ayağından hafif ÅŸekilde yaralanan ÅŸüpheli Alican Ö.’nün babası Ali Ö. de hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından ÅŸüpheli Alican Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı. Åžüpheli, ablası Burcu T. ile boÅŸanma aÅŸamasında olan Özkan Ö. isimli ÅŸahsı pompalı tüfekle vurduÄŸunu itiraf etti. Olaya iliÅŸkin soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER