Bursa

BTSO'dan teröre kınama

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, “Kahraman vatan evlatlarımıza yapılan saldırıyı iş dünyası olarak şiddetle kınıyoruz. Kardeşliğimize, birliğimize yapılan bu hain saldırı asla amacına ulaşamayacaktır” dedi.

BTSO'dan teröre kınama
07-09-2015 18:34

İsmail Kuş, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca kesiminde yaşanan terör saldırısını lanetledi. Bölgeden gelen şehit ve yaralı askerlere ilişkin haberlerin yüreklerini dağladığını belirten İsmail Kuş, “Kardeşliğimize, birliğimize yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de teröre karşı tek vücut olarak durmaya devam edeceğiz. Bu hain saldırılar asla amacına ulaşamayacak” diye konuştu.

Kurgulanan olaylarla Türkiye’nin siyasal, toplumsal ve ekonomik anlamda 2023 hedeflerine darbe vurmaya çalışıldığına işaret eden İsmail Kuş, “Birlik ve beraberliğimiz ile bunları da aşacak güçteyiz. Kalleşçe saldırılarda hayatını kaybeden kahraman vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağolsun” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER