Bursa

BUİKAD üyeleri Londra ‘da

Bursa’da yaptıkları projeleri uluslararası platforma taşımak isteyen BUİKAD; iş geliştirme gezilerinin lkini İngiltere Londra’ya düzenledi. 20 üyenin katılımı ile gerçekleştirilen ziyaretin ilk gününde İngiltere Ticaret Müşaviri Sn. Aytuğ Göksu makamında ziyaret edildi.

BUİKAD üyeleri Londra ‘da
26-04-2016 15:57

Aytuğ Göksu; İngiltere’de bulunan iş imkanları, yaşama olanakları, ticaret kanunları ve Ankara anlaşması hakkında bilgiler verdi.

BUİKAD üyeleri ikinci ziyaretlerini TBCCI ( Turkish British Chamber of Commerce and Industry) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Emma Edhem ve yönetim kurulu üyelerine yaptı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunup , geliştirilecek ortak projeler hakkında görüşlerin paylaşılmasının ardından görüşmenin ilk bölümü tamamlandı. Görüşmelerin ikinci kısmında Select markasının sahibi Sn. Cafer Mahiroğlu’nun İngiltere’de kurduğu marka hikayesini dinleyen BUİKAD üyeleri Londra iş dünyasından gelen katılımcılar ile birebir B2b görüşmelerinde bulundular.

İş görüşmeleri sonrasında Londra’da Mama Mia müzikaline katılan BUİKAD Üyelerii Londra’nın merkezini ve Cambridge’i gezdiler.

BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın” Yaptıkları proje ve çalışmaları uluslararası platforma taşımak istediklerini ; bu iş gezilerinin üyelerin network ağlarını geliştirdiğini ve dış pazarlara açılmak isteyen üyeler için bu seyahatlerin devam edeceğini belirtti. 

Başlangıç için seçilen Londra’nın çok doğru bir karar olduğunu belirten Yalçın; toplantıların çok verimli geçtiğini ; Ankara anlaşması ile İngiltere’de iş kurma olanaklarını öğrendiklerini belirtti. Bu toplantıların sonunda Londra’da yeni iş kuracak veya pazarlarını buraya taşıyacak üyeleri olacağını belirten Yalçın; her zaman soruna değil çözüme yönelik çalışmaya devam edeceklerini  belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER