AsayiÅŸ

Bunun adı vahşet: 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

İstanbul Küçükçekmece’de hırsızlık için bir eve giren şahıs, 17 yaşındaki epilepsi hastası genci 17 yerinden bıçaklayıp damarlarını keserek öldürdü.

Bunun adı vahşet: 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü
01-10-2018 14:51

Olay, dün akÅŸam Küçükçekmece Ä°stasyon Mahallesi Yunus Emre Caddesi Çiçekli Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, eve hırsızlık için giren ÅŸahıs, evde yalnız olan epilepsi hastası Ahmet Yusuf Öz (17) ile karşılaÅŸtı. Öz’ü karşısında gören hırsız panikle Öz’e bıçakla saldırdı. Kısa süreli boÄŸuÅŸmanın ardından Öz’e arÅŸ arda bıçak darbeleri vuran hırsız, 17 yaşındaki epilepsi hastası Ahmet Yusuf Öz’ü 17 bıçak darbesiyle öldürdü. Daha sonra hırsız evden birkaç eÅŸyayı çalarak kayıplara karıştı.

"DAMARLARINI KESMÄ°ÅžLER"
Yıllardır torununa gözü gibi baktığını söyleyen dede Süleyman Akkaya, “Hasta çocuÄŸumu evde bıraktım. Hırsızlık için girmiÅŸler. Ä°ki tane televizyon almışlar, bütün evi alt üst etmiÅŸler. Bıçakla 17 yerinden öldürmüÅŸler. Ninesi ölü halde buluyor. 112 ekipleri geldi. Bıçak darbeleriyle ölmediÄŸi için torunumun damarlarını kestiklerini söyledi. 17 yaşında liseye gidiyordu. 17 yaşında bir çocuk bu ÅŸekilde bıçaklanır mı? Torunumun katilleri bulunsun" dedi.
(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER