Bursa

Bursa'da 'bayramınız kemerli olsun' denetimi

BURSA’da, polis ve jandarma ekipleri, kurban bayramı tatili öncesi Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde denetim yaptı.

Bursa'da 'bayramınız kemerli olsun' denetimi
23-06-2023 18:49
23-06-2023 19:23
BURSA

BURSA’da, polis ve jandarma ekipleri, kurban bayramı tatili öncesi Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde denetim yaptı. 'Bayramınız kemerli olsun' sloganıyla yapılan denetimde sürücü ve yolcular, emniyet kemerlerinin takılması konusunda uyarıldı. 

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 9 günlük kurban bayramı tatili öncesi kentin giriş ve çıkışlarında tedbirlerini artırdı. Şehirlerarası yollarda trafik denetlemelerini sıklaştıran ekipler, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde de uygulama yaptı. İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur'un da  katıldığı uygulamada, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yolcular üzerinde kimlik kontrolü yaptı. Terminalden hareket eden otobüsleri ve otobüs şoförlerinin ehliyet, ruhsat ve evraklarını inceleyen ekipler, 'Bayramınız kemerli olsun' sloganıyla sürücü ve yolcuların emniyet kemeri takması konusudaki duyarlılığını artırmak için broşür dağıttı. 

Polis bölgesinde 95 uygulama noktasında 144 ekip ile 671 personel, jandarma bölgesinde ise 82 uygulama noktasında 1 dron, 1 helikopter 358 personel görev aldı.Bayram tatili boyunca uygulamaların artarak devam edeceği belirtildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER