Bursa

Bursa LÖSEV Şubesi’nden karne sürprizi

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı- 1. Dönem Karneleri, LÖSEV Bursa Şubesi etüt eğitimlerine katılan çocuklar için düzenlenen etkinlikte öğrencilere takdim edildi.

Bursa LÖSEV Şubesi’nden karne sürprizi
23-01-2017 15:59

Okul notlarına görünür şekilde yansıyan eğitim desteklerinden çok memnun olan aileler; LÖSEV gönüllü eğitmenlerine teşekkür ettiler Dönem boyunca onları yalnız bırakmayan gönüllü eğitmenlerinin elinden karnelerini ve hediyelerini alan çocuklar büyük mutluluk yaşadılar. Etkinlik kapsamında düzenlenen bowling turnuvası ile çocuklar hayli neşeli bir gün de geçirdiler. Sömestr boyunca, yüzlerce öğrencisi için birçok aktivitenin hayata geçirileceğini açıklayan LÖSEV yetkilileri, tüm öğrencilere neşeli bir yarıyıl tatili dilediler.

 

EĞİTİM DESTEĞİ SÜRÜYOR

Kısa adı LÖSEV olan Lösemili Çocuklar Vakfı, kurulduğu 1998 yılından bu yana çocukların sağlığı kadar eğitimlerine de katkıda bulunarak farklılığını ortaya koyuyor.

Maddi, manevi desteklerin yanı sıra ailelerin bireysel gelişimlerinden, çocuk ve gençlerin akademik eğitimlerine kadar her seviyede destek olan LÖSEV, Ankara’da hizmet verdiği dünyanın ilk ve tek LÖSEV- Lösemili Çocuklar İlköğretim Okulu ile İstanbul, Bursa, İzmir,  Antalya, Kayseri, Eskişehir şubelerindeki etüt- eğitim merkezlerinde yıl boyunca, kayıtlı tüm çocuklarına eğitim destekleri veriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER