Bursa

Bursa polisinden, "Asayiş uygulaması"

Mine AK/BURSA'DHA)-BURSA İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, merkez Yıldırım İlçesi’nde bulunan,  Meydancık, Selimzade ve Beyazıt Mahallerinde dün gece uygulama yaptı. Aranan 4 kişiyi yakalayan ekipler, üzerlerinde esra

Bursa polisinden,
13-09-2023 13:26

Mine AK/BURSA'DHA)-BURSA İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, merkez Yıldırım İlçesi’nde bulunan,  Meydancık, Selimzade ve Beyazıt Mahallerinde dün gece uygulama yaptı. Aranan 4 kişiyi yakalayan ekipler, üzerlerinde esrar ve Extcy hap ele geçen 2 kişiyi de gözaltına aldı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü dün gece, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Güvenlik Şube ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle, Meydancık, Selimzade ve Beyazıt Mahallerinde eş zamanlı. "Asayiş Uygulaması" gerçekleştirdi. 424 kişinin UYAP sorgulamasını yapan ekipler, çeşitli suçlardan aranan 4 kişinin yanı sıra, üzerlerinde 3 gram esrar ile 5 Adet Extacy hap çıkan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Toplam 214 aracı sorgulayan ekipler 19 araca 12 bin 64 TL para cezası yazdı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, benzer denetimlerin bundan sonrada devam edeceğini açıkladı. (DHA)

 

()

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER