Bursa

Bursa'da banyoda mahsur kalan kadını itfaiye kurtardı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde evinin banyosunda kapının açılmaması nedeniyle mahsur kalan yaşlı kadının imdadına itfaiye yetişti.

Bursa'da banyoda mahsur kalan kadını itfaiye kurtardı
15-01-2016 22:53

Edinilen bilgilere göre, KemalpaÅŸa Mahallesi Çamdere Sokak’taki 5 katlı binanın ikinci katında tek başına ikamet eden Emine Ä°. (80), duÅŸ almak için banyoya girdi. Kapıyı kapatan yaÅŸlı kadın, banyodan çıkmak istedi fakat kapıyı açamadı.

KOMÅžULARINA SESLENDÄ°
Banyoda mahsur kalan yaÅŸlı kadın, çaresizse bağırarak yardım istedi. Yardım çaÄŸrısını duyan komÅŸuları durumu Emniyet MüdürlüÄŸü ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen emniyet ekipleri de yardım için Ä°negöl Ä°tfaiye ekiplerine haber verdi.


Belirtilen adrese gelen Ä°negöl Ä°tfaiye ekipleri, ikinci katın balkonuna çıkıp açık olan balkon kapısından içeri girerek banyo kapısını açtılar. Ä°tfaiye ekiplerini gören yaÅŸlı kadın rahat bir nefes alırken, fenalık geçiren yaÅŸlı kadın için 112’ye haber verildi. Eve gelen saÄŸlık ekipleri yaÅŸlı kadına evinde müdahale etti. Kendine gelen yaÅŸlı kadın, kendisi için seferber olan ekiplere teÅŸekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER