Bursa

Bursa'da dorse faciası: 2 işçi öldü, 1 işçi ağır yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında çalışan 3 işçi, malzeme yükledikleri sırada üzerindeki konteyner ile birlikte devrilen tır dorsesinin altında kaldı. İşçilerden 2'si hayatını kaybederken, diğer işçi ağır yaralandı.

Bursa'da dorse faciası: 2 işçi öldü, 1 işçi ağır yaralı
29-11-2018 18:56

Edinilen bilgiye göre, olay Ä°negöl ilçesi Yenice Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren mobilya fabrikasında meydana geldi. Fabrikada çalışan Mümin Özdemir, Muhammet Kumral ve Hakan Bulun isimli 3 iÅŸçi tırın dorsesi üzerindeki konteynere mobilya yüklemeye baÅŸladı. Bir süre sonra mobilyaların ağırlığına dayanamayan dorsenin yan ayakları yamulunca dorse üzerindeki konteyner ile birlikte 3 iÅŸçinin üzerine devrildi. Fabrikada büyük bir panik yaÅŸanırken, diÄŸer iÅŸçiler arkadaÅŸlarını devrilen dorsenin altından kurtarabilmek için büyük çaba sarf etti. Ä°ÅŸçilerden Muhammet Kumral olay yerinde, Mümin Özdemir kaldırıldığı Ä°negöl Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, Hakan Bulun isimli iÅŸçi ise konteynerin altından ağır yaralı olarak çıkarıldı.
Bölgeye çok sayıda jandarma sevk edilirken, Ä°negöl Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili tahkikat baÅŸlatıldı. Öte yandan, konteynerin altında kalarak can veren Muhammet Kumral'ın cenazesini çıkarmak için çalışmaların sürdüÄŸü öÄŸrenildi.(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER