Bursa

Bursa'da eşi "sahile gezmeye gidiyorum" diyerek kaçtı

Bursa'da eşi "sahile gezmeye gidiyorum" diye çıkıp 3 çocuğuyla kaçan adam çocukları için mücadele veriyor.

Bursa'da eÅŸi
10-02-2022 13:45

Mudanya ilçesinde pazarcılık yaparak geçimini saÄŸlayan Mehmet Arı, 18 yıldır eÅŸi H.A. ile evliydi. Bu evlilikten 3 çocukları oldu. Mehmet Arı'nın eÅŸi "sahile gezmeye gidiyorum" diye 11,12 ve 14 yaÅŸlarındaki çocuklarını alarak evden ayrıldı. EÅŸinin eve dönmemesi üzerine büyük üzüntü yaÅŸayan Mehmet Arı, Mudanya Emniyet MüdürlüÄŸü'ne giderek kayıp baÅŸvurusunda bulundu. Daha sonra eÅŸinin Bayram Y. ile birlikte Ankara'nın Sincan ilçesine kaçtığını öÄŸrendi. EÅŸinin kaçtıktan sonra kendisine boÅŸanma davası açtığını da öÄŸrendi. 3 aydır çocuklarını göremeyen gözü yaÅŸlı baba; çocuklarının hayatından endiÅŸe ediyor. Mehmet Arı, eÅŸinin Bayram Y. ile sosyal medyada fotoÄŸraflarını görünce tazminat davası da açtı. Mehmet Arı'nın tek isteÄŸi hayatından endiÅŸe ettiÄŸi çocuklarının velayetini almak.

Başından geçen olayları anlatan Mehmet Arı, "EÅŸim 26 Kasım Cuma günü "sahilde dolaÅŸacağım" diye 3 çocuÄŸumla birlikte yanımdan ayrıldı. GeldiÄŸimde evde olmadığını gördüm. Eve dönmeyince endiÅŸe ederek Mudanya Emniyet MüdürlüÄŸü'ne kayıp baÅŸvurusu yaptım. Sonra hakkımda boÅŸanma davası açtığını öÄŸreniyorum. EÅŸimin Bayram Y. ile birlikte çekilmiÅŸ fotoÄŸraflarını gördüm. Çocuklarıma 2 ay hiç ulaÅŸamıyorum. Çocuklarımla 2 ay sonra telefonda görüÅŸtüm. 3 aydır da hiç yüzlerini görmedim. Ben çocuklarımı istiyorum. Çocuklarımın hayatından endiÅŸe ediyorum. EÅŸim beni bırakıp gittiÄŸi için tazminat davası da açtım. BoÅŸanıp çocuklarımın velayetini almak istiyorum" dedi.

Çocukların amcası Ä°smail Arı, "Biz 90 gündür çocukları göremiyoruz. Dava açılmış durumda, biz dava bitene kadar çocukların devlet tarafından alınmasını istiyoruz" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Bir televizyon programına baÄŸlanan H.A, "Evden ayrıldım, Bayram Y. ile gittim. Bayram Y. benim arkadaşımın kardeÅŸi. Onunla beraber yaÅŸamıyoruz. altlı üstü oturuyoruz. Ben kocam beni bir an önce boÅŸasın diye Bayram Y, ile fotoÄŸrafımı sosyal medyaya attım" ÅŸeklinde konuÅŸtu. -

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER