Gündem

Bursa'da patlama

Bursa Ulucami'de gerçekleşen patlamanın 25 yaşlarında kadın olduğu bildirilen canlı bomba, Ulucami'nin batı kapısında kendini patlattı. Kadın terörist patlamada ölürken çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Bursa'da patlama
27-04-2016 22:27

Bursa Ulucami'de  gerçekleşen patlamanın 25 yaşlarında kadın olduğu bildirilen canlı bomba, Ulucami'nin batı kapısında kendini patlattı. Kadın terörist patlamada ölürken çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Bursa’da Ulucami batı kapısında şiddetli bir patlama meydana geldi. Saat 17.25'te eydana gelen patlamanının etkisiyle, sokakta bulunan işyerlerinin camları kırıldı. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Yaralılar, Devlet Hastanesi'ne sevkedilirken, olay yerinde yaralananlara çevredeki vatantaşlar yardım etti.Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirilirken, cami içine girmeyi hedeflediği sanılan teröristin içeridye girmeden üzerindeki bombanın kapıda infilak ettiği öne sürüldü.Şehrin en işlek noktasında meydana gelen patlamanın ardından polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor. Bu arada, patlamadan evvel sırtlarında çanta olan ve farklı yönleke kaçtıkları ileri sürülen iki adamın arandığı öğrenildi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER