Bursa

Bursa'da SİAD dayanışması

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bursa'da SİAD dayanışması
30-04-2016 17:54

Yapılan genel kurulun ardından başkanlık görevini üstlenen Levent Bilek ile yeni Yönetim Kurulu’na, hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu son olarak İMSİAD heyetini ağırladı.

Bilek, “İMSİAD sektöre değer katıyor”

Dernek merkezindeki ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, İMSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

BALKANTÜRKSİAD ile İMSİAD’ın, iki farklı dernek olmasına karşın birçok noktada kesişen özelliklerinin olduğundan belirten Bilek, İMSİAD’ın inşaat sektörüne değer katan bir dernek olduğunu hatırlattı. Levent Bilek, “İMSİAD ile bizim birçok ortak üyemiz var. Biz iki farklı dernek gibi görünsek de aslında bir bütünün parçalarıyız. Sizlerin bu ziyaretinden de memnuniyet duyduk. Geçmiş dönemlerde yakalanan sinerjinin bu dönem de artarak devam etmesi için biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Mescioğlu, “BALKANTÜRKSİAD Önemli Çalışmalara İmza Atıyor”

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da, BALKANTÜRKSİAD’da göreve gelen yeni yönetime başarılar diledi.

Mescioğlu, “BALKANTÜRKSİAD’ı kuruluşundan beri takip ediyor, çalışmalarına katkı koymaya gayret ediyoruz. Oldukça önemli ve örnek çalışmalara imza atan bir dernek. Kıymetli çalışmalarınıza yenilerini ekleyeceğinizi ümit ediyorum. İMSİAD olarak her zaman sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduk ve duymaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretin sonuna iki başkan da karşılıklı olarak dernek flamalarını birbirlerine takdim ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER