Bursa

Bursa'da Tramvay yoluna aracını park etti, "Namazdayım konuşamıyorum" mesajı attı

Bursa'da trafik polisi, tramvay yoluna aracını park eden sürücüyü aradı, sürekli meşgule atan sürücüden bir süre sonra "Namazdayım konuşamıyorum" mesajı geldi.

Bursa'da Tramvay yoluna aracını park etti,
01-01-2017 15:51

2017'nin ilk sabahı Ulucami doldu taÅŸtı. Artan terör olaylarına karşı tek yürek olan binlerce el, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte semaya çevrildi. Ä°slam aleminin en önemli camilerinden olan Ulucami'ye ilgi bu denli büyük olunca caminin bulunduÄŸu Atatürk Caddesi üzerinde park eden araçlar nedeniyle metrelerce araç kuyruÄŸu oluÅŸtu. Bazı vatandaÅŸlar araçlarını tramvay yoluna park edip camiye gitti. Bu nedenle caddedeki sabah trafiÄŸi içinden çıkılmaz bir hal aldı. Polis ekipleri hatalı park eden araç sahiplerine cep telefonlarından ulaşıp araçlarını bulunduÄŸu yerden kaldırmaları için uyardı.
Aracını ray üzerine park edip camiye giren bir vatandaÅŸla bir trafik polisi arasında geçen diyalog ise tanık olanları gülümsetti. Ä°pekböceÄŸi'nin geçiÅŸ güzergahı üzerinde raylara park edip camiye giden vatandaşı cep telefonundan arayan polis memuru, vatandaşın telefonu sürekli meÅŸgule atması üzerine bir türlü ulaÅŸamadı. Polisin ısrarlı araması sonrası bir süre sonra vatandaÅŸtan "Namazdayım konuÅŸamıyorum" ÅŸeklinde mesaj geldi. Yarım saat boyunca yolun açılmasını bekleyen Ä°pekböceÄŸi ve içindeki vatandaÅŸlar, vatandaşın aracını çekmesinin ardından yollarına devam ettiler. Polis memurunun tepkisi ile karşılaÅŸan vatandaÅŸ özür dileyip olay yerinden ayrıldı.(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER