Bursa

Bursalı genç sporcu kalp krizinden öldü!

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi takımlarından Bursa Zeytin Gençlik'in 1997 doğumlu oyuncusu Esra Çavuşoğulları, kalp krizi sonucunda vefat etti.

Bursalı genç sporcu kalp krizinden öldü!
26-02-2016 15:04

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Bursa Zeytin Gençlik oyuncularından 18 yaşındaki Esra Çavuşoğulları, bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Genç sporcunun cenazesi yarın Bursa’da toprağa verilecek.

Bursa Zeytin Gençlik basketbol takımının başarılı oyuncularından biri olan ve geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Esra Çavuşoğulları, sabaha karşı evinde rahatsızlandı. “Nefes alamadığını” söyleyen genç sporcu için gelen 112 Acil Servis ekibinin hastaneye kaldırdığı Esra Çavuşoğulları, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Talihsiz sporcunun cenazesi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere  Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 



Türkiye Basketbol Federasyonu da yayınladığı mesajda merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi. Açıklamada, genç sporcunun cenazesinin yarın Bursa’da toprağa verileceği bildirildi. 

Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi son sınıf öğrencisi de olan Esra Çavuşoğulları’nın takımı Bursa Zeytin Gençlik’in yarın saat 15.00’te Atatürk Spor Salonu’nda Çekmeköy Belediyespor ile yapacağı karşılaşma da ertelendi.

HİÇ BİR RAHATSIZLIĞI YOKTU

Bursa’da bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Bursa Zeytin Gençlik oyuncularından Esra Çavuşoğulları’nın babası Ahmet Çavuşoğulları, kızının hiçbir rahatsızlığı olmadığını söyledi.

Esra’nın tek çocuğu olduğunu kaydeden Ahmet Çavuşoğulları, "Kızım başarılı bir sporcuydu. Spor lisesine de devam ediyordu. Sağlık sorunu olsa zaten basketbol oynayamazdı. Kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu’ndaki inceleme sonucu belli olacak. Bu raporun da 3 ay sonra çıkacağı söylendi" dedi.

Ahmet Çavuşoğulları, Esra’nın cenazesinin yarın öğleyin merkez Nilüfer İlçesi Eski Karaman Camii’ndeki törenin ardından Bursa’da toprağa verileceğini söyledi.

Genç sporcunun vefatı üzerine Bursaspor Kulubü resmi internet sitesnden bir açıklama yayınladı.

Yayınlanan başsağlığı mesajı şöyle:

KBBL’de mücadele eden Bursa Zeytin Gençlik takımının genç sporcusu Esra Çavuşoğulları’nın vefat ettiği haberini derin üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Sabaha karşı geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Çavuşoğulları, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bursaspor Kulübü olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Zeytin Gençlik Kulübü’ne sabır ve başsağlığı dileriz. 

BURSASPOR KULÜBÜ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER