Ekonomi

Bursalı Kadın Girişimciler Bosna-Hersek pazarına açılıyor

Bursa ve Bosna Hersekli girişimci kadınlar işbirliği masasında buluştu.

Bursalı Kadın Girişimciler Bosna-Hersek pazarına açılıyor
12-10-2017 14:47

TOBB Bursa Kadın GiriÅŸimciler Kurulu, kadınların farklı pazarlarda boy göstermeleri adına çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. TOBB Bursa Kadın GiriÅŸimciler Kurulu BaÅŸkanı Nurcan Özdemir “Bursalı giriÅŸimci kadınlarımızı farklı pazarlarda görmek istiyoruz” dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde çalışmalarını yürüten TOBB Bursa Kadın GiriÅŸimciler Kurulu, Bosna Hersek Ä°le Ä°liÅŸkileri GeliÅŸtirme Merkezi (BÄ°GMEV) Bölgesel Ä°ÅŸ Kadınları GiriÅŸimcileri DerneÄŸi ile bir araya geldi. TOBB Bursa Kadın GiriÅŸimciler Kurulu BaÅŸkanı Nurcan Özdemir, Bosna Hersek’te faaliyet gösteren Bölgesel Ä°ÅŸ Kadınları GiriÅŸimcileri DerneÄŸi BaÅŸkanı Cenita Zirdum ve beraberindeki heyeti BTSO Ana Hizmet Binası’nda ağırladı. Ziyaretin ardından Bosna Hersekli iÅŸ kadınları Bursalı giriÅŸimci kadınlar ile ikili iÅŸ görüÅŸmeleri gerçekleÅŸtirdi.

Ä°KÄ° ÜLKE ARASINDAKÄ° SÄ°NERJÄ° ARTARAK DEVAM ETMELÄ°

Kadınların iÅŸ hayatında aktif olarak yer almaları gerektiÄŸine inandığını belirterek sözlerine baÅŸlayan TOBB Bursa Kadın GiriÅŸimciler Kurulu BaÅŸkanı Nurcan Özdemir kadınların farklı pazarlarda yer alması gerektiÄŸinin altını çizdi. Ä°ster evlerinde ister iÅŸ yerlerinde emek vererek ürünlerini ortaya kadınların çok deÄŸerli olduÄŸunu ifade eden Özdemir, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün gerçekleÅŸtireceÄŸimiz ikili iÅŸ görüÅŸmeleri her iki ülke arasındaki sinerjinin daha da artmasını saÄŸlayacak. Olumlu sonuçların çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi 

BAÅžARI Ä°ÇÄ°N FÄ°KÄ°R ALIÅžVERİŞİ ÅžART

Ülkelerin kalkınmasında en büyük payın kadınlarda olduÄŸunu da belirten Nurcan Özdemir, “Ülkenin yarısını oluÅŸturan biz kadınlar, geleceÄŸimize umutla bakıyoruz. Bizler bir olursak ülkelerimiz ve ÅŸehirlerimiz için baÅŸarılı sonuçlar alabiliriz. Sizlerden öÄŸreneceÄŸimiz çok ÅŸey var. Birlikte fikir alışveriÅŸleri gerçekleÅŸtirmeliyiz” açıklamalarında bulundu.

İLETİŞİM BAĞLARIMIZI KURDUK

Bölgesel Ä°ÅŸ Kadınları GiriÅŸimcileri DerneÄŸi BaÅŸkanı Cenita Zirdum ise, Bursa’nın kadın giriÅŸimcilerinin çok baÅŸarılı iÅŸlere imza attığını belirterek “Türkiye’nin baÅŸarılı kadınları bu ÅŸehirde yer alıyor. GerçekleÅŸtirmiÅŸ olduÄŸumuz iÅŸ görüÅŸmeleri bizlere baÅŸarılı sonuçların ortaya çıkacağını gösteriyor. Kadınlarımız el iÅŸçiliÄŸinde gerçekten çok baÅŸarılılar. Çok güzel bir emek var. Bugün burada iletiÅŸim baÄŸlarımızı kuruyoruz, gelecek dönemde de görüÅŸmelerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER