Gündem

Bursalı Tosuncuk'un intiharı akılları karıştırdı

Çiftlik Bank oyunu ile milyarlık vurgun yapan "Tosuncuk" Mehmet Aydın'ın intihar ettiği haberi doğrulanmasa da akıllarda soru işareti bırakmaya yetti.

Bursalı Tosuncuk'un intiharı akılları karıştırdı
16-12-2019 12:59

Çiftlik Bank oyunu ile yaklaşık 1 milyar 100 milyonluk vurgun yapan Mehmet Aydın'ın intihar ettiÄŸi iddiası gündeme bomba gibi düÅŸtü. Sosyal medyada en çok konuÅŸulan konulardan biri olan iddiaya göre "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın, Ukrayna'da polisten kaçmak için kaldığı otelin 27. katından atlayarak intihar etti. Kiev BüyükelçiliÄŸi'nden yapılan açıklamaya göre Mehmet Aydın'ın intiharıyla veya Ukrayna'da olduÄŸu ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

HABERLERÄ° KÄ°M YAYIYOR

DoÄŸrulanmayan bu iddia akıllara iki farklı senaryoyu getiriyor. Ä°lk senaryoya göre Mehmet Aydın bu haberleri kendisi yayıyor. Bu sayede nerede olduÄŸu hakkında yapılan araÅŸtırmaları baÅŸka alanlara yönlendirerek izini kaybettirmeye çalıştığı yönünde. Ä°kinci senaryo ise bu söylentileri Çiftlikbank maÄŸdurları yaydığı ihtimali üzerine kurgulanıyor. Bu sayede maÄŸdurlar Mehmet Aydın'ın devamlı olarak gündemde kalmasını ve unutulmaması saÄŸlıyorlar.

Bugüne kadar Mehmet Aydın'ın nerede olduÄŸuna dair saÄŸlıklı bir bilgi ortaya çıkmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER