Bursaspor

Bursapor'un rakibi Rizespor

Timsah bugün saat 16:00'da Karadeniz ekibi ile Timsah Arena'da karşılaşacak.

Bursapor'un rakibi Rizespor
05-03-2016 10:31

Bursaspor’da ligin ilk yarısında Rize’de oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor ağlarını 3 kez havalandırarak yıldızlaşan golcü isim Tomas Necid, yarınki karşılaşmada da Timsah’ın en önemli gol silahı olacak. Ligde 11 golü bulunan ve gol krallığı sıralamasında 4. sırada yer alan Çek yıldız, bugünkü karşılaşmada da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun en önemli gol silahı olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yeşil-beyazlı ekip, saat 16:00'da  Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda (Timsah Arena) Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Ligde 29 puanla 10. sırada yer alan Bursaspor, rakibini mağlup ederek üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. 

İki ekip, bugün oynayacakları karşılaşma ile ligde 28. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan müsabakalarda Bursaspor, 12 galibiyet alırken, yeşil-mavililer ise 11 maçtan 3 puanla ayrıldı. 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. Karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve İlker Takpak yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Baki Tuncay Akın olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER