Bursaspor

Bursaspor arazisine tedbir haberi asılsız çıktı

Bursaspor eski başkanlarından ve başkan adayı Recep Günay’ın duyurduğu, Bursaspor’un Minareliçavuş’ta satışını yaptığı 10 dönüm sanayi arsasının satışına tedbir konulduğu haberi asılsız çıktı.

Bursaspor arazisine tedbir haberi asılsız çıktı
06-01-2016 14:09

Recep Günay, üzerinde 12 fabrikanın bulunduğu 10 dönüm arsanın satışının usulsüz yapıldığını iddia ederek, iptal davası açmış ve davanın görüldüğü Bursa 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nce 2015/1160 esas sayılı dosyada, arazinin üçüncü şahıslara devrini engellemek amacıyla tedbir kararı verildiğini açıklamıştı.

Oysa mahkemenin, daha tedbir kararı verme aşamasına bile gelmediği, tapudan kayıtları istediği, istenen kayıtlar geldikten sonra karar vereceği öğrenildi.

Recep Günay, adli SMS hattından davacı olarak kendisine gönderilen gelen “müzekkere yazıldı” mesajını, “tedbir kararı” olarak algıladığını, ayrıca bazı kişilerden bu yönde duyumlar aldığını ifade etti.

Hukukçular, söz konusu davada mahkemenin tedbir kararı verip vermeme olasılığını yüzde 50 olarak ifade ediyor. Ayrıca, işin içinde Bursaspor Kulübü olması nedeniyle, mahkemenin konuyu büyük olasılıkla bir spor hukukçusunun da bulunacağı bilirkişi heyetine inceletebileceği bildiriliyor.

ÖNCEKİ HABER İÇİN TIKLAYIN>>>> BURSASPOR'UN ARAZİ SATIŞINA TEDBİR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER