Bursaspor

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder'den açıklama

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder açıklama yayınladı.

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder'den açıklama
20-02-2022 15:29

Değerli Bursasporlular, Sevgili Basın Mensupları ;

Dün yapılması gereken ancak çoğunluk sağlanamadığı gerekçesi ile ertelenen Bursaspor’ un Mali ve İdari Genel Kurulu’ndan sonra bugünde yapılması gereken Olağanüstü seçimli Genel Kurul toplantısı yeterli çoğunluk olmadığı gerekçesi ile maalesef gerçekleştirilemedi. Dünkü Genel Kurul’a 16 üyenin , bugünküne ise 16 üyemizin katılması düşündürücüdür.

Bursaspor’un içinde bulunduğu kriz döneminde her iki Genel Kurula gerekli ilginin gösterilmemesi gerçekten üzücüdür. Bursaspor’da yıllardan beri Genel Kurulların toplanamaması bir alışkanlık haline getirilmiş ve yeni yönetimlerin iş başı yapmaları sürekli gecikmiştir.

Halbuki bu kritik günlerde Bursaspor’un bir dakikasının bile değeri çok değerli ve büyüktür. Kaybedilen her dakika, her saat, her gün Bursaspor’umuzun aleyhine işlemektedir. Günlerdir yaşanılan olumsuzluklar karşısında yaptığım her açıklamam da belirttiğim gibi Bursaspor’a tüm camianın sahip çıkmasını, bu sezonu hayırlısı ile tamamlamamız gerektiğini dile getirdim.

Bugün iş başında bulunan ancak istifa etmiş bir Yönetim Kurulu bulunmasına rağmen, aday olan yeni yöneticilerin ivedilikle işbaşı yapmaları son derece önemlidir. Ankaragücü maçı ile birlikte lig sonuna kadar oynayacağımız 13 maç birer final maçıdır. Hep söylüyorum. Mevcut oyuncu kadromuz ile bu ligi tamamlamak zorundayız. Başta Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ve ekibi ile oyuncularımıza güvenimiz tamdır. Bu nedenle kavgaları, tartışmaları, dedikoduları bir süre erteleyerek yeni bir kaos ortam yaratmamak Bursaspor’un yararına olacaktır.

Bursaspor ile ilgili bilgi ve belgeleri öğrenmek, hesap sorma yeri Genel Kurullardır. Ancak kırıp dökmeden, hakaret etmeden bilgi sahibi olma her Bursasporlunun hakkıdır. Gün birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk günüdür.

Bu nedenle önümüzdeki hafta 26 /27 Şubat tarihlerinde yapılacak olan her iki Genel Kurula değerli üyelerimizin katılımını bekler sevgi ve saygılarımı sunarım.

Galip SAKDER

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER