Bursa

Bursaspor ilk maçını yaptı!

Bursaspor, sezon öncesi ilk hazırlık maçında karşı karşıya geldiği 2. Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Bursaspor ilk maçını yaptı!
10-08-2024 20:15
10-08-2024 20:24
BURSA

The Sign Hotel sahasında oynanan mücadelede Bursaspor başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Pablo Martin Batalla, sahaya kalede Anıl Atağ, savunmada Hamza Baran, Mehmet Yiğit, Furkan Saki, Kerem Kök, orta sahada Barış Dalkıran, Furkan Özyapı ve Yiğitali Bayrak, kanatlarda İlhan Depe ve Mustafa Genç, en ileri uçta Mücahit Can Akçay ilk 11’ini sürdü.

İkinci yarıya ise, Zekeriya Topayan, Eren Tunalı, Taha Can Velioğlu, Furkan Emre Ünver, Abdullah Tazgel, Recep İnanç, Furkan Özyapı, Yiğitali Bayrak, Bora Yılmaz, Sedat Cengiz ve Mücahit Can Akçay 11’i ile başlandı. Oyuna daha sonra Mehmet Çetin, Bilal Güney ve Kerem Dede dahil oldu. Musa Çağıran, Ahmet İlhan Özek ve Hamza Gür tedbir amaçlı karşılaşmada forma giymedi.

İlk yarıda iki takım da dengeli bir oyun sergiledi. Fazla açık verilmediği bu yarıda Bursaspor, 34. dakikada Mustafa Genç’in ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltıyı Mücahit Can Akçay gole çevirdi ve yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti.

Bu golden 6 dakika sonra bu kez Arnavutköy Belediyespor penaltı kazanırken İstanbul ekibi Ömer Faruk Ermeç’in penaltı golüyle skorda dengeyi sağladı, ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıda iki takım da oyuncu değişiklikleri yaparken, Arnavutköy Belediyespor, 63’te Caner Hüseyin Bağ’ın attığı golle 2-1 öne geçti.

Bursaspor, uzatma anlarında bir kez daha penaltı kazanırken, tecrübeli futbolcu Sedat Cengiz meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 2-2 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi.

KAYNAK: OLAY 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER