Bursa

Bursaspor’un yeni sağlık sponsoru belli oldu !

Bursaspor’un yeni sezonda birlikte çalışacağı sağlık sponsoru Doruk Sağlık Grubu oldu.

Bursaspor’un yeni sağlık sponsoru belli oldu !
10-07-2024 18:12
10-07-2024 18:15
BURSA

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Enes Çelik, AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili ve Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mustafa Esgin ve Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Ayhan Kalyoncu katıldı.

Başkan Enes Çelik, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün, şehrimizin en önemli markası Bursaspor’umuzun bu sezonki ilk sponsorluğunu imzalamak için buradayız. Bursa’mıza önemli hizmetler sunan böyle değerli bir sağlık kuruluşuyla sponsorluk anlaşması yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız, kıymetli ağabeyim Mustafa Esgin’e ile birlikte Doruk Sağlık Grubu’na teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Geçtiğimiz dönem Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ise şunları söyledi:

“Çok değerli Bursaspor Başkanı Enes Çelik kardeşime çok teşekkür ediyorum. Kendisi de ifade ettiği gibi Bursamızın en önemli markası Bursaspor’umuz ile ilgili sağlık sponsorluğu anlamında bir anlaşma imzaladık. Bu çerçevede biz de Bursaspor’un sağlık anlamında desteklenmesi noktasında elimizden geleni yapacağız. Bursamız devlet kurmuş bir iradenin şehri. İddianın tarihsel özgüvenin şehridir Bursa. Pek çok başarı hikayesi barındırıyor içerisinde. Bu başarıların bir tanesi de Bursaspor’un hikayesidir. Türkiye’de Beşinci şampiyon takımımızdır Bursaspor. Bizim için bir gurur kaynağıdır. Son yıllarda yaşadığımız üzücü sürecin sona erdirilmesi adına çok önemli bir irade ortaya konuldu. Başta Enes Çelik kardeşime ve yönetim kurulu üyelerine ve katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir modeldir aslında; Bursa’nın yapısal sorunlarının ortadan kaldırılması adına siyaset üstü ve ortak toplumsal sorumluluk bağlamında bir araya gelmemiz ve bir başarı hikayesi ortaya koymamız son derece önemli. Doruk Sağlık Grubu da Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer’deki üç hastanesiyle Bursaspor’umuza destek verecek. Bizler Vakıfköy’ü çok önemsiyoruz. Yıldırım Hastanemizin lokasyonu itibariyle oradaki genç kardeşlerimize destek vermiş olacağız. Vakıfköy patentli dört milli sporcumuzun son Avrupa şampiyonasında yer alması çok şey ifade ediyor. Bursa’ya ait değerlerin, Bursa’ya ait başarı hikayelerinin ortaya konulmasında Bursa’daki birlik ve beraberlik çok değerlidir. Bursa’nın bütün projeleri, geleceğe ait bütün değerlerinin ortaya konulmasında bu birlik ve beraberlik, siyaset üstü yaklaşım son derece kıymetlidir. Bu hızlı trende de, havaalanında da Bursa adına stratejik öneme sahip her meselede böyledir. Bunlar siyasi polemiklere malzeme edilmemesi gereken, Bursa için önemli değerlerdir. Küllerinden yeniden doğan Bursaspor’umuz adına ortaya konulan birlik, beraberlik ve inanç kendini pek çok alanda hissettirebilir. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı olarak ifade ettiği hedefler çerçevesinde de “Bursa olmadan asla” diyerek bu hedeflere ulaşmamız için bir kilometre taşının Bursa şehri olduğunun bilincinde daha çok çalışmalıyız. Biz de bunun için buradayız. Başkanımıza bu noktadaki katkıları için bir Bursalı ve Bursasporlu olarak çok teşekkür ediyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER