Bursaspor

Bursaspor'da milliler kamptan ayrılıyor

Bursaspor'un 5 futbolcusu; Namık Alaskarov ile Taha Altıkardeş, Tuğbey Akgün, Eren Tunalı ve Talha Yakın, hafta sonunda Milli Takımlara gidecek.

Bursaspor'da milliler kamptan ayrılıyor
02-10-2021 14:08

Ligin 8.haftasını dinlenerek geçiren ve ardından gelen 2 haftalık milli ara nedeniyle 10 günlüğüne Kocaeli'nde kampa giren Bursaspor'da, 5 oyuncu Milli Takımlara gidecek.

Timsah'ta; Namık Alaskarov Azerbaycan Milli Takımı'na, Vakıfköy patentli 4 futbolcu, Taha Altıkardeş ve Tuğbey Akgün U19 Milli Takımı'na, Eren Tunalı ile kaleci Talha Yakın da U18 Milli Takımı'na katılacaklar.

KAMPTAN AYRILIYORLAR

Yeşil-beyazlı takımda, hafta sonunda Namık Alaskarov, Azerbaycan Milli Takımı için Bakü'ye gidecek.
Timsah'ın 2 genç yeteneği Taha Altıkardeş ve Tuğbey Akgün de U18 Milli Takımı'nın kampına katılacak.
U19 Milli Takımı'nın 8-11 Ekim tarihlerinde Üsküp'te Kuzey Makedonya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna çağrılan 2003'lü stoper Taha ve orta saha Tuğbey, 3 Ekim Pazar akşamı İstanbul Kavacık'ta kampa girecek.

Ayrıca, U18 Millî Takımı'nın 8-12 Ekim  tarihleri arasında Romanya'da katılacağı hazırlık turnuvasının aday kadrosuna davet edilen 2004'lü Timsahlar; kaleci Talha Yakın ve Eren Tunalı da Bursaspor U19 Takımı'ndan Kerem Kök'le birlikte 2 Ekim Cumartesi günü İstanbul'a gidecek.
Bursaspor'un Körfez kampı, 11 Ekim Pazartesi günü sona erecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER