Bursa

Bursa’da nostalji rüzgarı

Koza Lions Kulübü, Nilüfer Belediyesi ve Popüler Müzik Sanatı Vakfı (POPSAV) işbirliği ile düzenlenen ve geliri Alzheimer Hasta Konukevi yararına aktarılacak olan “Hey Gidi Günler” konseri büyük bir coşkuya sahne oldu.

Bursa’da nostalji rüzgarı
17-11-2016 16:48

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu önceki akşam muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Lionların ve Bursalı izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede 70’li yılların unutulmaz şarkıları eşliğinde nostalji rüzgarı esti.

Konser öncesi konuşma yapan Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan, böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza attıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Kuruluşlarından bu güne birçok yararlı işleri hayata geçirdiklerini belirten Okşan, “Koza Lions Kulübü olarak, kurulduğumuz tarihten bu yana 20 yıldır eğitim, sağlık, çevre, yaşlı, çocuk ve sosyal konularda yaptığımız sayısız aktiviteyle topluma hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Bununla birlikte 118 K Lions Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı diğer tüm kulüplerle odaklandığımız Alzheimer Hasta Konukevi için çalışmalar sürdürüyoruz. Nilüfer Belediyesi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okşan’ın ardından Hakan Eren’in sunumu ve POPSAV Orkestrası eşliğinde Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ercan Turgut, Ersan Erdura, Güzin ile Baha, Kartal Kaan, Metin Ersoy, Nur Yoldaş, Rana Alagöz, Sevda Karaca, Tülay Özer ve Semiha Yankı konukları 70’li yıllara götürdü.

“Delisin”, “Gençlik Başımda Duman”, “Sultan-ı Yegâh”, “İkimiz Bir Fidanız” , “Ah O Gemide Ben de Olsaydım”, “Seninle Bir Dakika” ve daha sayamadığımız onlarca hit şarkının gerçek sahipleri, performanslarıyla göz doldurdu. Konserin finalinde ise “Hey Gidi Günler” şarkısını, sahneye çıkan tüm sanatçılar ve salonu dolduran konuklar, hep bir ağızdan söyledi.

Konser sonrasında Nilüfer Belediye Başkan Vekili Ferhat Yıldırım ve Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan tarafından sanatçılara teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER