Bursa

BUSKAD kadınlarından Çalışır’a destek

Bursa SMMMO başkan adayı Selma Çalışır’a BUSKAD üyesi kadınlardan destek geldi.

BUSKAD kadınlarından Çalışır’a destek
15-10-2015 22:25

Bursa Aktif Kadınlar Derneği (BUSKAD) üyesi kadınlar önümüzdeki yıl yapılacak olan Bursa Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası seçimlerinde başkan adaylığı için yola çıkan Selma Çalışır’a destek verdi. Üyesi olduğu  Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği’nin aday adayı olan Selma Çalışır, “Çözüm odaklı sürdürülebilir projeler üretmek ve mesleğin itibarını yüceltmek için yola çıktım” dedi

Beşevler Çamlıca Parkı’nda gerçekleşen toplantıda üyeleri Selma Çalışır’a çıktığı yolda destek verdiklerini ifade eden BUSKAD Başkanı Naziye Aydın, “Kadınlar olarak ülke ve kent yönetimlerinde daha fazla etkin olmalıyız. BUSKAD Saymanı Mali Müşavir Selma Çalışır’ın yüksek özgüveniyle kendi mesleğinin geleceği için çıktığı bu kutsal yol tüm kadınlara örnek olmalıdır. Seçimler nihayetinde bir yarıştır. Bu yarışta kazanmak ve kaybetmek de vardır fakat kadınlar olarak daha fazla sorumluluklar almalıyız” şeklinde konuştu.  

HEDEFİM ADİL YÖNETİM

Seçildiği takdirde mali müşavirler odaları arasında Türkiye’nin ilk kadın başkanı olacak Selma Çalışır öncelikle kendi meslek grubundan destek istedi. Mesleki bilgi ve donanımla birlikte inancıyla göreve talip olduğunu ifade eden Çalışır, Çözüm odaklı ve sürdürülebilir projeler üretilmek, kapsayıcı ve güçlendirici çalışmalar yapılmak, katma değeri, nicelik ve niteliği yüksek hizmetleri hayata geçirmek için yola çıktım. Hedefim her üyeye adil ve insan merkezli bir yönetim sergilenmesi, başına buyruk çıkar odaklı oluşum ve hareketlere geçit vermeden hizmet vermektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER