AsayiÅŸ

Çatalla işkence edip 100 bin liralık senet imzalattılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekanına giden bir kişiye işletme sahibi tarafından 3 saat boyunca işkence edilerek 100 bin liralık senet imzalattırıldı.

Çatalla işkence edip 100 bin liralık senet imzalattılar
15-11-2017 16:24

Ä°deaya göre, Torba Mahallesi’nde bir eÄŸlence mekanına giden Emrah K., hesabı yüksek bulunca iÅŸletme sahibi 42 yaşındaki Tahsin Ö. ile tartışmaya baÅŸladı. Makan içerisinde bir odaya götürülen Emrah K. odada iÅŸletme sahibi baÅŸta olmak üzere Kazım K. (40), Aydın D. (28), Abdurrahman D. (30), Mahmut K.’den (39) iÅŸkence görmeye baÅŸladı. Emrah K. buradaki 5 kiÅŸi tarafından 3 saat boyunca çatalla iÅŸkence gördü. Zorla 100 bin liralık senet imzalayan Emrah K. pompalı tüfek ile de tehdit edildi. Ä°ÅŸkencenin ardından serbest bırakılan Emrah K. Bodrum Emniyet MüdürlüÄŸüne giderek 5 kiÅŸiden ÅŸikayetçi oldu. EÄŸlence mekanını basan polis ekipleri yaptıkları aramalar sonucunda senetleri ve pompalı tüfeÄŸi eÄŸlence mekanının arka bahçesinde gömülü olarak buldu.

EÄŸlence mekanının bahçesinde 6 adet 20 bin liralık senet ve 1 pompalı tüfeÄŸin yanı sıra iÅŸkence gören ÅŸahsın imzasının bulunduÄŸu bir not kağıdı bulundu. Not kağıdında ise, “60 bin liralık senedi borcum olduÄŸu için imzaladım. Ben hiçbir tehdit altında kalmadan 40 bin + 20 bin lira senet karşılığında borcum vardır” yazısı bulundu.

Bodrum AsayiÅŸ Büro ekipleri olayın ardından iÅŸletme sahibi Tahsin Ö., Kazım K., Aydın D., Abdurrahman D. ve Mahmut K.’yi gözaltına alarak, ’eziyet ederek kasten yaralama ve kiÅŸiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ ve ’yaÄŸma’ suçlarından adliyeye sevk etti.

(Eren Ayhan/Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER