Bursa

ÇEK'ten Öğretmenler Günü Balosu

Çağdaş Eğitim Kooperatifi 3 Mart Eğitim Kurumlarının "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle düzenlediği gecede coşku doruğa ulaştı.

ÇEK'ten Öğretmenler Günü Balosu
29-11-2021 13:23

Podyum Davet’te düzenlenen geceye, ÇEK Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak, önceki dönem başkanlarından ve Denetleme Kurulu Üyesi Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Füsun Kuter, Prof. Dr. Rüçhan Uz, 3 Mart Anaokulu Kurucu Temsilcisi Ali Kara, okul ve kurum müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Prof. Dr. Parlak, gecede yaptığı konuşmada, Cumhuriyet’in tarihsel gelişim sürecinde elde edilen kazanımların, Atatürk ilke ve devrimlerine yürekten bağlı, çalışkan, fedakâr öğretmenler sayesinde gerçekleştiğini belirterek, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Konuşmanın ardından güftesi şair Nedim Saatçioğlu, bestesi de Bahadır Sevik tarafından yapılan ve öğretmenlerin seslendirdiği “3 Mart’lıyız biz” şarkısı ile “öğretmenlerin gülümseten yanları” başlıklı videosu izlendi.

Prof. Dr. Müfit Parlak, 3 Mart Eğitim Kurumlarında 5 yıldır çalışanlara ve yaptığı bestelerle birçok başarı kazanan 3 Mart İlkokul – Ortaokul müzik öğretmeni Bahadır Sevik’e, plaketlerini takdim etti.

Prof. Dr. Füsun Kuter, Prof. Dr. Rüçhan Uz, Prof. Dr. Müfit Parlak, Buğra Küçükkayalar ve Ali Kara, veliler tarafından öğretmenlere yapılan bağış kartlarını takdim ettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü pastasının kesilmesinin ardından sahne alan 3 Mart Anaokulu müzik öğretmeni Fatih Tatlıgil, seslendirdiği hareketli parçalarla coşkuyu doruğa çıkarttı.

Bahadır Sevik, Gonca Tunçay, Ceren Turan, Beyza Boz ve Yasemin Özkan, söyledikleri parçalarla geceye renk kattı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER