Gündem

Cem Uzan ve Ahmet Hakan'dan Twitter'da küfürlü kavga

Türkiye'den kaçarak Fransa'da lüks bir hayat yaşayan Cem Uzan, Hürriyet yazarı ve Tarafsız Bölge sunucusu Ahmet Hakan'a Twitter'dan hakaretler yağdırdı. Ahmet Hakan'ın buna cevabı da aynı sertlikte oldu.

Cem Uzan ve Ahmet Hakan'dan Twitter'da küfürlü kavga
01-10-2015 13:17

AKP döneminin ilk yıllarında Doğan Grubu ile büyük sorun yaşayan ve yolsuzluk suçlamasıyla Yurt Dışına kaçmak zorunda kalan Cem Uzan, Twitter'dan Ahmet Hakan'a ağır sözlerle yüklendi.

Uzan, "Bak Ahmet Hakan denen pislik. Seni benim elimden o pislik patronun Aydın Doğan bile kurtaramaz. Ahmet Hakan seni nasıl sabahın 5'inde Ankara'da sevgilinin sıcak koynundan polise aldırıp savcılığa ifade vermeye götürttüm. HATIRLADIN MI? Köşende bana karşı patronun Aydın'ın tetikçiliğine soyunmusşun. Boyunu aşan işlere karışma. Bunlar belediye avantalarına benzemez hırsız.

Ahmet Hakan; Sıkıysa CNN'de patronunla birlikte karşıma gelin şerefsizler. Yayın masraflarınızı karşılarım. Patronun isterse pijamayla gelsin. Allah A.Doğan'ın kelepçelendiği günü görmeyi nasip etsin.Bana yaptıği şantajlar için defalarca belgeleriyle savcılığa suç duyurusunda bulundum."

İfadelerini kullanırken Ahmet Hakan'ın cevabı aynı sertlikte oldu.

Ahmet Hakan, "Sen Tayyip Erdoğan'a "Allah'sız" diye bağırmıyor muydun? ne çabuk geri vitese taktın? yavşak pislik. Memlekete giremeyen kriminal yavşak. Baban, kardeşin nerede lan senin? Paris'e kaç para kaçırdın? gelmiş geçmiş en sevimsiz hırsız. Hikmetyar'ın önünde diz çöken Tayyip Erdoğan" diye yayın yapıyordun utanmaz arlanmaz. Şimdi de ak trollerle iş mi tutuyon? Seni Şanzelize'ye kadar kovalarım ve hiçbir Fransız elimden alamaz lan seni. Hak ettiğin cevapları hak ettiğin üslupla aldın... hadi şimdi uza." ifadelerini kullandı.

  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER