AsayiÅŸ

Çifte cinayetin tanıkları dehşet anlarını anlattı

Kocaeli’de boşanma aşamasındaki şüphelinin eşini ve kayınpederini öldürdüğü anlara tanık olan vatandaşlar dehşet anlarını anlattı.

Çifte cinayetin tanıkları dehşet anlarını anlattı
18-10-2022 23:17

Olay, Barbaros Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi’nde bulunan 3 katlı apartmanda meydana geldi. Ä°ddiaya göre, eÅŸi Beyza S. (23) ile boÅŸanma aÅŸamasında olduÄŸu öÄŸrenilen Ö.S. (31), kayınpederi Åžahin K.’nin (54) evine geldi. Ö.S., yanında bulunan silah ile hem eÅŸine hem de kayınpederine ateÅŸ etti.

Ä°hbarla olay yerine saÄŸlık ve polis ekipleri sevk edildi. SaÄŸlık ekipleri Beyza S. ve babası Åžahin K.’nin hayatını kaybettiÄŸini belirledi. Ö.S. ise polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Beyza S. ve Åžahin K.’nin cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

"Kızın iki kez ’Anne’ dediÄŸini duydum"


Olay anını anlatan Kübra Pir, "Evde temizlik yaptığım sırada kızın iki kez ’Anne’ dediÄŸini duydum. 3 kere silah sesi duyuldu. Arabaya ateÅŸ edildi. Sonra babası yukarıdan aÅŸağıya inip çocuÄŸa ’Ne yapıyorsun?’ deyince bu sefer babasına ateÅŸ etti. Ardından eÅŸim karakola gidip polisi çağırdı ondan sonra zaten polisler içeri girdi. Bize de ’Bakmayın’ diye uyardılar. Bizde içeri girdik. Kızın adına üzüldüm daha gençti" dedi.

"6 el silah sesi geldi"


Olay esnasında dükkanda müÅŸteriler ile ilgilendiÄŸini ifade eden esnaf Yüksel Öz ise, "Olay saat 13.00 sıralarında oldu. MüÅŸterilerle ilgilendiÄŸim esnada 6 el silah sesi geldi. Silah sesini duyunca hemen koÅŸup baktık. Olayın ardından ambulans ve polisler geldi.

Åžahsı o anda yakaladılar. Olayın içine giremedik tabii de dışardan gördüÄŸümüz kadar cinayet iÅŸlenmiÅŸ. BoÅŸanma aÅŸamasında olduklarını duyduk. KeÅŸke bu ÅŸekilde olmasaydı, gerçekten çok üzüldük. Ä°ki tane ölü var" diye konuÅŸtu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER