Gündem

Cinsel ilişkiye girecekleri kadınları katalogdan seçmişler

Konya merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda, yabancı uyruklu kadınları fuhşa zorladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü kadın 12 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Cinsel ilişkiye girecekleri kadınları katalogdan seçmişler
25-06-2020 15:32

Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü AsayiÅŸ Åžubesi Ahlak Büro AmirliÄŸi ekipleri, yabancı uyruklu kadınları fuhÅŸa zorladıkları öne sürülen çeteye yönelik çalışma baÅŸlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından da geçen salı günü, Konya, Antalya ve Çankırı'da belirlenen adreslere eÅŸ zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda biri yabancı uyruklu 3'ü kadın 12 ÅŸüpheli gözaltına alındı.

KATALOG YAPMIÅžLAR

Yürütülen soruÅŸturmada, ÅŸüphelilerin, müÅŸterilerine, 'Apartmanda elektrik var' ya da 'Apartmanda elektrik yok' ÅŸifereleriyle fuhuÅŸ için kadın olup olmadığını bildirdikleri saptandı. Kadınların fotoÄŸraflarından hazırladıkları katalogları da müÅŸterilerine gönderdikleri belirlendi. Åžüphelilerin cep telefonlarında ise kadınların fotoÄŸrafları ele geçirildi.

Türkiye'ye iÅŸ bulmak için gelen yabancı uyruklu kadınları, iÅŸ vaadiyle kandırıp, pasaportlarına el koyarak, fuhuÅŸa zorladıkları öne sürülen 12 ÅŸüpheli, sorgularının ardından 'FuhÅŸa yer temin etmek ve sahtecilik' suçlarından bugün adliyeye sevk edildi.

Åžüpheli kadınlardan C.K.'nın eÅŸi S.O.'nun daha önce yapılan bir fuhuÅŸ operasyonunda gözaltına alınıp, tutuklandığı belirtildi.

Operasyonda kurtarılan 25 kadının sınır dışı edildiÄŸi öÄŸrenildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER