Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Malezya’da coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya’nın Kuala Lumpur kentinde konaklayacağı otelin önünde çok sayıda Türk vatandaşı tarafından coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Malezya’da coşkulu karşılama
18-12-2019 14:35

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Kuala Lumpur Zirvesi’ne katılmak üzere Malezya’ya geldi. Malezya ziyaretinde konaklayacağı Shangari-La Otel’e geçen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, çok sayıda Türk vatandaşı tarafından otelin önünde sevgi gösterileriyle karşılandı. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, vatandaÅŸların sevgi gösterisine kayıtsız kalmayarak onlarla hatıra fotoÄŸrafı çektirdi.
Malezya ziyareti kapsamında ikili görüÅŸmeler gerçekleÅŸtirecek olan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, bugün Ä°ran CumhurbaÅŸkanı Hasan Ruhani ile bir araya geldikten sonra Malezya BaÅŸbakanı Mahathir Muhammed ile görüÅŸecek. Kraliyet Sarayı’nda Malezya Kralı Sultan Abdullah Riayatuddin Mustafa Billah Åžah ile de bir araya gelecek olan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, akÅŸam saatlerinde de PKR Genel BaÅŸkanı Enver Ä°brahim’i kabul edecek.
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a Malezya temasları kapsamında eÅŸi Emine ErdoÄŸan, DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Genel BaÅŸkanvekili Numan KurtulmuÅŸ, AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye’nin Tahran Büyükelçisi Derya Örs, Milli Ä°stihbarat TeÅŸkilatı MüsteÅŸarı Hakan Fidan, CumhurbaÅŸkanlığı Ä°letiÅŸim BaÅŸkanı Fahrettin Altun ve CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Ä°brahim Kalın eÅŸlik ediyor.
(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER