Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İl Başkanı Dağdelen’e tebrik telefonu

Kırıkkale’nin Keskin İlçesinde AK Parti’nin adayı Dede Yıldırım’ın belediye başkanlığı seçimini almasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’i telefondan arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İl Başkanı Dağdelen’e tebrik telefonu
03-06-2019 12:58

Keskin halkının CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a sevgisi, muhabbeti ve sadakati çok üst seviyede olduÄŸunu belirten DaÄŸdelen, “Keskinli hemÅŸehrilerimiz bizi baÄŸrına bastılar saÄŸ olsunlar. Bizi sahiplendiler. Buradan çok teÅŸekkür ediyorum onlara. Ama bu baÅŸarımızın mimarı CumhurbaÅŸkanı’mız Sayın; Recep Tayyip ErdoÄŸan’dır. Keskin halkının CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a sevgisi, muhabbeti ve sadakati çok üst seviyede. O muhabbetin neticesinde de burada tabi seçimi rahat kazandık. Bunu ifade etmek istiyorum.” dedi. 
Ä°stanbul seçimlerinin de öneminden bahseden DaÄŸdelen, konuÅŸmasını ÅŸu ÅŸekilde sürdürdü: 
“Seçim çalışması içerisinde neredeyse her evin içerisinde olduk. Her esnaf kardeÅŸimizle görüÅŸtük. Her aileyle görüÅŸtük. Mübarek Ramazan’da buna vesile oldu. Bu süreç içerisinde birinci gündem maddesi Keskin seçiminden daha ziyade Ä°stanbul seçimiydi. Bu seçim içerisinde de tabi Keskinli hemÅŸehrilerimizin de olup, Ä°stanbul’da yaÅŸayan Keskinli hemÅŸehrilerimiz var. Buradaki kardeÅŸlerimiz, ablalarımız, aÄŸabeylerimiz, büyüklerimiz hepsi Ä°stanbul’daki yakınlarına niçin AK Parti’ye oy vermeleri gerektiÄŸini anlatıyorlar.” 

“Ä°STANBUL’DA DA BAÅžARI ELDE EDECEĞİZ” 
DaÄŸdelen, "SaÄŸ olsunlar hem bugün burada fiilen kendileri oy vererek örnek oldular. 23 Haziran’da da Ä°stanbul’da da aynı ÅŸekilde çalışmayla, bu organizasyonla hemÅŸehrilerimizin bu muhabbetli, bu sevgili samimi davranışlarıyla büyük bir baÅŸarı elde edeceÄŸiz. Tabi Keskin seçimi de Ä°stanbul bir iÅŸaret oldu. Bir güzellik oldu. Ä°nanıyorum ki biz ÅŸehir olarak, ülke olarak, millet olarak Ä°stanbul seçimlerinde de çok baÅŸarılı olacağız. Allah’ın izniyle Ä°nÅŸallah CumhurbaÅŸkanımızın liderliÄŸinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaÅŸacağız. Bununla alakalı hiçbir endiÅŸemiz, hiçbir ÅŸüphemiz yok” diye konuÅŸtu. 
Ä°lçe sakinlerinden Demirel Yılmazer, “Sayın il baÅŸkanımızın cesaretiyle, mücadelesiyle bu seçimi Keskinli olaraktan kazandık. Kendisinden Allah razı olsun diyoruz” dedi. 
Osman Kulaksız ise, “Allah nasip ederse Nuh baÅŸkanımla, Dede baÅŸkanımla Ä°stanbul’a da gideceÄŸiz aynı ekiple Ä°stanbul’u da alacağız” ÅŸeklide konuÅŸtu. 
Keskin’de seçim sürecinde Keskin’li kadınların birbirine kenetlenerek var gücüyle çalıştıklarını ifade eden AK Parti Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı Nebahat Erkök, “Nihayetinde de baÅŸarıyı yakaladı. Bunu neden önemsedik? Åžunun için; bir kere AK Parti belediyeciliÄŸi, AK Parti gönül belediyeciliÄŸinin devamında Keskin’e daha güzel yatırımların geleceÄŸine inandılar. Bizimle beraber gayret ettiler” dedi. 
Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’nin adayı Dede Yıldırım 2 bin 426 oy alarak, 2 bin 165 oy alan Milli Ä°ttifakı adayı Ä°YÄ° Partili Necati Alsancak’ın önünde seçimi kazandı. MHP adayı ise 679 oy aldı. 
AK Parti Keskin Ä°lçe BaÅŸkanlığı önünde toplanan kalabalık sahura saatine kadar bekledi. Åžehit haberlerinden dolayı kutlamalar da iptal edildi. 
(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER