Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dayısı için cenaze töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını kaybeden dayısı Ali Mutlu için Piyalepaşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Mutlu, Çarşamba günü memleketi Rize’nin Güneysu’da toprağa verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dayısı için cenaze töreni
08-01-2019 17:55

Bir süredir solunum yetmezliÄŸi nedeniyle tedavi gördüÄŸü Marmara Üniversitesi Ä°stanbul Pendik EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’nde vefat eden Ali Mutlu için PiyalepaÅŸa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. ÖÄŸle namazı ardından düzenlenen cenaze törenine, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın kardeÅŸi Mustafa ErdoÄŸan, oÄŸlu Bilal ErdoÄŸan, Türkiye Büyük Millet Meclisi BaÅŸkanı ve AK Parti Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Binali Yıldırım, Ä°stanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Bayram Åženocak ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı. Cenaze namazı sonrası merhum Ali Mutlu’nun tabutu yakınları tarafından omuzlanarak cenaze arabasına konuldu.
Mutlu’nun cenazesi memleketi Rize’nin Güneysu Ä°lçesi’ne’de çarÅŸamba günü kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında topraÄŸa verilecek.
(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER