Siyaset

Davutoğlu: Kadınlarımızın gücünü siyasete taşıyacağız

GELECEK Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Bütün Türkiye'de kadınlarımızı ayağa kaldıran çalışma içinde olacağız. Kadınlarımızın nezaketini, zarafetini, iradesini, gücünü, azmini siyasete taşıyacağız" dedi.

Davutoğlu: Kadınlarımızın gücünü siyasete taşıyacağız
20-03-2022 22:12

Gelecek Partisi lideri DavutoÄŸlu, partisinin Bursa Kadın Kolları'nca organize edilen 'Gelecekte Kadına Dair' konulu panelde kadınlarla bir araya geldi. Kadın ve aileyi koruyacaklarını belirten DavutoÄŸlu, "Kim 'Aileyi korumasak da kadını koruruz' derse o yalan söylüyor. Aile olmadan kadının var oluÅŸu, gerçek deÄŸerini bulamaz. Gelecek Partisi olarak aileyi de koruyacağız, kadını da koruyacağız" diye konuÅŸtu. 



Kadınların iÅŸ hayatında ve siyasette daha aktif olacakları projeler üreteceklerini kaydeden DavutoÄŸlu "Bütün Türkiye'de kadınlarımızı ayaÄŸa kaldıran bir çalışma içinde olacağız. Kadınlarımızın nezaketini, zarafetini, kadınlarımızın iradesini, gücünü, azmini siyasete taşıyacağız. Bu vesileye Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum, Bursalı kadınlarımıza bu güzel faaliyete katılımları dolayısıyla teÅŸekkür ediyorum" dedi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER