Magazin

Demet Akalın'a büyük jest!

Sosyal medyayı aktif kullanan Demet Akalın'a İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'ten büyük jest geldi. İdo Tatlıses, Demet Akalın'ın Instagram hesabının "Mavi Tık" uygulaması ile korunması için yardımcı oldu.

Demet Akalın'a büyük jest!
05-08-2015 18:57

Instagram'ı en aktif kullanan ünlülerden Demet Akalın'a İdo Tatlıses'ten büyük jest geldi. İdo Tatlıses'in yardımıyla sahte ünlü hesaplarının önüne geçmek için mavi tık uygulaması başlatan Instagram'ın onay verdiği ünlülerden biri Demet Akalın oldu. Demet Akalın'dan önce Instagram'daki ünlü markaların ve kişilerin taklit edilme olasılıklarını düşüren bu uygulamadan nasibini alan ünlüler Arda Turan ve Meryem Uzerli olmuştu. Barcelona'ya yeni transfer olan Arda Turan ile, Muhteşem Yüzyıl'la tanınan Meryem Uzerli'den sonra Demet Akalın da hesabını onaylatmış, sahne hesapların önüne geçmiş oldu. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Demet Akalın'ın 2.7 milyon, Arda Turan'ın 1.7 milyon, Meryem Uzerli'nin ise aynı uygulamada 1.1 milyon takipçisi var.

İDO TATLISESi'İN HEDİYESİYMİŞ

Mavi Tık uygulaması onayı ile taklit edilme riskini düşüren Demet Akalın, Instagram yeni özelliğinden faydalanabilmenin mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Demet Akalın, "Mavi Tık" ikonuyla paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı "Hesap onayı, İdom'un hediyesi. Ablasının bir tanesi teşekkürler." yazarak İdo Tatlıses'ten destek aldığını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER