Gündem

Devlet Bahçeli: İstanbul hiçbir zaman ikinci Vatikan olmayacak!

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli: İstanbul hiçbir zaman ikinci Vatikan olmayacak!
25-06-2024 11:39
25-06-2024 11:42

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları: 

Değerli vekil arkadaşlarım, muhterem misafirler, sayın basın mensupları, Gazi Meclis'imiz çalışmalarına yeniden başlamıştır. Toplantımızın başında heyetinizi hürmet ile selamlıyorum. Bizleri takip eden vatandaşlarımızı yürekten selamlıyorum.

ÖNCE ÜLKEM DEMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

1 Temmuz'dan sonra Meclis tatile girene kadar değerli vekillerimiz çalışmalarını aktif olarak iştirak edecekler geri kalan zamanlarını seçim bölgelerinde geçirecektir. Sizlerden ricam vatandaşların nabzını tutmanız ve siyasi politikalarımızı vatandaşa anlatmanızdır. Milletimiz ne istiyorsa onu söyleyeceğiz. Mütemadi varlığımızın kaynağı Türk milletidir. Her zaman olduğu gibi çalışmayı bir ibadet gibi telakki edeceğiz. Önce ülkem ve milletim demekten vazgeçmeyeceğiz. 

HİÇBİR TÜRK BÖYLE BİR KOMPLONUN İÇİNDE OLMAZ 

Anız yangınını bahane ederek nefretlerini dışa vuran kim ve kimler varsa Türkiye muhalifidir. Yangın bahanesiyle nefret saçan Türkiye düşmanıdır. Diyarbakır barosunun açıklamasında Kürt kökenli kardeşlerimize nefret içerikli ifadede bulunanlara suç duyurusunda bulunulduğu açıklanmıştır. Hiçbir Türk vatandaşı böyle bir komplonun yanında yöresinde yer alamaz. Kara kampanyanın müfteri ifadelerin failleri bu milletin evladı görülemez. Baronun sipariş açıklaması hangi emelleri amaçladığı gözden uzak tutulamaz. Bin yıllık kardeşliğimizi hedef alan provokatörler bellidir. Bugüne kadar ağaçların nasıl yakıldığını ve bunların müsebbiplerinin kimler olduğunu duymayan yoktur. Puslu havalarda girdikleri deliklerden ortaya çıkarak rant devşirmenin hevesine kapılanların yakasından tutmak ahlak ve adaletin var oluş gayesidir.

İSRAİL, FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN KANINI DÖKÜYOR

İsrail hala Gazze'ye saldırıyor barış arayışlarını sekteye uğratıyor, 263 gündür masum Filistinli kardeşlerimizin kanını döküyor. Caniyahu Gazze'de çatışmaların sona yaklaştığını birliklerin Lübnan sınırına taşınacağını söylüyor.

İSTANBUL'U İKİNCİ VATİKAN'A DÖNÜŞTÜRMEYE HİÇ KİSMENİN GÜCÜ YETMEZ

İstanbul'u ikinci Vatikan'a dönüştürmeye hiç kismenin gücü yetmez. Türkiye Cumhuriyet'nin sınırları içinde Konstantinopolis diye bir şehir yoktur.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER