Gündem

Devlet Bahçeli: Türk mucizesine imza atacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli: Türk mucizesine imza atacağız
17-10-2023 11:11
17-10-2023 11:14

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: 

Önümüzde 2 siyasi olay vardır. Birincisi büyük kurultayımız. Diğeri de mahalli idareler seçimleridir. 9 Ağustos'ta başlayan sürecimiz büyük kongre ile taçlanacaktır. Kongrelerimizde emeği geçenlere teşekkür ediyor, takdirlerimi sunuyorum. Seçilen il ve ilçe başkanlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum. Dava arkadaşlarınla kader de paylaşılır, keder de paylaşılır. Başkaları gibi siyasi ihtirasların peşinde koşmadık, koşmayız. 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ ÇAĞIN ÜZERİNE SIÇRATACAĞIZ

14 Ekim 2023 merkezli Bursa merkezli ilk bölge istişare toplantımız gerçekleşmiştir. 15 Ekim'de de Kayseri merkezli ikinci bölge istişare toplantımız icra edilmiştir. 26 Kasım'a kadar 9 ayrı bölge istişare toplantımızı yapacağız. Siyasi değerlendirmelerimizi, gerçekçi hedeflerimizi özveriyle paylaşacağız. Türkiye ve dünya meselelerini anlatacağız. Cumhur İttifakı olarak Cumhuriyet'in yeni yılında Türkiye Cumhuriyeti'ni çağın üzerine sıçratacağız. 

TÜRK MUCİZESİNE İMZA ATACAĞIZ

14 ve 28 Mayıs'ı 31 Mart zaferiyle perçinleyeceğiz. İttifak olarak yeni Türk mucizesine imza atacağız. Davamız büyük davamız kutlu davamız doğrudur. Yerinde sayan fazlasını talep etmekten kaçınan toplumların ilerlemesini bir adım ileri gitmesini zor görüyoruz.

TARİHİMİZE GÜVENİYORUZ

Her şart altında halkın yanındayız. İnsanımızın huzur ve güvenliğini hedefledik. 54 yıldır hep bir adım önce olmanın mücadelesi ile bu günlere geldik. Gününü kurtaran, olduğu ile yetinen, kısır döngüye kapılan toplumların ilerlemesini, bir adım ileri gitmesini zor görüyoruz. Tarihimize inanıyor, güveniyoruz. MHP ve Cumhur ittifakı olarak insanımız ile iç içe ve aynı istikametteyiz. Hıyanet ve hamaseti milli birlik ruhu ile buluşturup atıyoruz. Biz bir insanın kalbinin nasıl attığına bakıyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER