Gündem

Diyarbakır’da şiddetli patlama

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Diyarbakır Valiliği, Dicle'de meydana gelen patlamada 1’i ağır 2 polis ile 6’sı vatandaş toplam 8 kişinin yaralandığını açıkladı.

Diyarbakır’da şiddetli patlama
28-06-2016 13:43

Yaralı polislerden biri kurtarılamayarak şehit oldu. Patlamanın şiddetiyle yol ile çevredeki ev ve iş yerlerinde hasar oluştu.

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 2'si polis 8 kişi yaralandı.

27 Mayıs Mahallesi Ergani Caddesi Afet Küme Evleri mevkisinde polis aracının geçişi sırasında teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi.
Patlamada ilk belirlemelere göre biri ağır 2 polis ile 6 sivil yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı polislerden biri kurtarılamayarak şehit oldu. 

Patlamanın şiddetiyle yol ile çevredeki ev ve iş yerlerinde hasar oluştu.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliği, patlamayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"İlimiz Dicle İlçesi, Ergani Caddesi, hastane civarında bir patlama meydana gelmiştir. Olayda ilk belirlemelere göre 1’i ağır olmak üzere 2 polis memurumuz ve 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER