Bursa

Dr. Mustafa Esgin 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi

Seçim bölgesi Karacabey ve Mustafakemalpaşa’ya vefa ziyaretleri gerçekleştiren Dr. Mustafa Esgin’e hemşerileri yoğun ilgi gösterdi.

Dr. Mustafa Esgin 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi
08-11-2015 20:56

1 Kasım seçimlerinde Türkiye ve Bursa genelinde olduğu gibi Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da da rekor oylarla iktidara gelen Ak Parti’de milletvekili adayı Dr. Mustafa Esgin seçim bölgesine vefa ziyaretleri gerçekleştirdi. Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde yoğun geçen 1 aylık seçim süreci sonrasında esnaf ve vatadandaşlarla yeniden biraraya gelen Esgin, hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Karacabey’de düzenlenen vefa yemeğine Ak Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, Ak Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Sadetttin Akkoyunlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan  ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra ana kademe, gençlik ve kadın kolları teşkilatları yoğun katılım gösterdi.

TÜRKİYE 2023 HEDEFLERİNE YÜRÜYOR

Türkiye’nin 7 Haziran’da risk altına giren istikrar ve güven ortamının 1 Kasım seçimlerinde milletin kararıyla yeniden tesis edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Mustafa Esgin, “Milletimiz 13 yıldır ülkemizi en iyi şekilde yöneten Ak Parti iktidarına 4 altın yıl daha görev vererek güçlü ve büyük Türkiye’nin önünü açmıştır. Türkiye milletinden aldığı güçle 2023 hedeflerine doğru kutlu yürüyüşüne kararlılıkla devam edecektir” dedi.

REKOR OYLAR KARACABEY VE MUSTAFAKEMALPAŞA’DAN

Ak Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde Bursa’da rekorlar kırdığını ifade eden Dr. Mustafa Esgin, seçim bölgesi Karacabey ve Mustafakemalpaşa’nın 7 Haziran seçimlerine oranla rekor oy artışı gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Esgin, “7 Haziran seçimlerine kıyasla Karacabey’de yüzde 32’lik oy artışı, Mustafakemalpaşa’da ise yüzde 28.59’luk oy artışıyla Bursa’da rekor kırmıştır. Bize bu gururu yaşatan ve milletin yeniden tek başına iktidarına Bursa’dan en büyük katkıyı koyan başta hemşerilerim olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

KAZANAN TÜRKİYE OLDU

Ak Parti’nin Bursa’da yüzde 54’lük rekor oyla 11 milletvekili çıkardığını, 12’nci sıra milletvekilliğini az farkla kazanamamasını değerlendiren Dr. Mustafa Esgin, “İlk günkü aşkla, 2002 ruhuyla girdiğimiz kader seçimlerinde 12’nci sıra milletvekilliğini az bir oy farkıyla kaybettik fakat milletimizin yeniden tek başına iktidara kavuşması, gönül coğrafyamızın sevinci en büyük mutluluğumuz olmuştur.

1 Kasım seçimlerinde adaylık başvurum olmadığı halde bana görev veren partime ve destek veren tüm gönüldaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Türkiye’ye en büyük katma değeri sağlayan Bursa’nın Ankara siyasetinde daha etkin rol alması gerektiğinin altını çizen Dr. Esgin, “Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Bursa’dan milletvekili olmasının büyük şans olduğunu düşünüyorum. Bu dönemde Ankara’nın desteğini daha fazla yanımızda göreceğimize yürekten inanıyorum” ifadesini kullandı.

MODEL SEÇİM ÇALIŞMASI

Seçim bölgesi Karacabey ve Mustafakemalpaşa bölgesinde oldukça düzeyli ve seviyeli bir seçim çalışması yürüttüklerin ifade eden Dr. Mustafa Esgin, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Baba ocağım Karacabey ve ana ocağım Mustafakemalpaşa’da hemşerilerimin şahsıma gösterdikleri ilgi ve samimiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Oldukça düzeyli ve seviyeli bir seçim kampanyası yürüttük. Seçim kampanyası süresi boyunca ilçelerimizin mahalle ve köylerinde binlerce hemşerilerimizle biraraya geldik.Birebir iletişimin önplana alındığı bu çalışmalarda hemşerilerimizle duygusal ve samimi bir bağ kurduk. Partimizin Karacabey ve Mustafakemalpaşa kadın teşkilatları önümüzdeki seçimlerde model gösterilecek bir seçim çalışması gerçekleştirdiler.

SEÇİM ZAFERİNİN MİMARI KADINLARIMIZDIR

Davamızın Hayme Anaları, Nilüfer’leri olarak adlandırdığımız kadın kollarımız yağmur çamur, gece-gündüz demeden azim ve kararlılıkla Karacabey’de 84 mahallede 21 bin 242 evde, Mustafakemalpaşa’da ise 131 mahallede 28 bin 384 evi ziyaret ettiler. Seçmenlerimize Başbakanımızın ve benim selamımla birlikte mektubumu ulaştırdılar. Bugün Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da rekor oylarla gerçekleşen seçim zaferinin en büyük mimarı kadınlardır.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER