Bursa

Düğünleri farklı olsun istediler ve bakın ne yaptılar?

Bursa'da hayatlarının farklı bir şekilde birleştirmek isteyen çift düğün alanına vinçle indi.

Düğünleri farklı olsun istediler ve bakın ne yaptılar?
19-08-2015 13:37

Bursa'da Roman vatandaÅŸların renkli görüntüleriyle meÅŸhur düÄŸünlerinden birinde gelini kınaya yelkenliyle, düÄŸüne de vinçle getirdiler.

Yaklaşık bir yıl önce flört etmeye baÅŸlayan 22 yaşındaki damat Ali GüÄŸünç ve çocukluk arkadaşı 18 yaşındaki gelin Kevser DoÄŸan, hayatlarını farklı bir ÅŸekilde birleÅŸtirme kararı aldı. Birlikteliklerinin 5. ayında bu kararı alan mutlu çift, Ocak ayında niÅŸanlanarak AÄŸustos ayında da mutluluÄŸa ilk adımı attı. GüÄŸünç ve DoÄŸan çiftlerinin aileleri ise çok farklı bir düÄŸün tasarladı.

Osmangazi ilçesi Gökdere Meydanı'nda gerçekleÅŸen düÄŸünde birinci gün gelin tekerlekli bir platforma kurulan yelkenli ile düÄŸün alanına gelirken, ikinci gün çift kiraladıkları vinçle düÄŸün alanına indi.

Ali ve Kevser birbirlerini çocukluk yıllarında da tanıdıklarını belirterek, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi. Fikirlerin ailelerine ait olduÄŸunu söyleyen Kevser DoÄŸan, "Ben buraya geldiÄŸimde gördüm. Anne ve babam böyle bir ÅŸey düÅŸünmüÅŸ. Bize sürpriz oldu" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER