Gündem

Dünya Markalar Derneği Başkanı Çınar İstanbul Valisi'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi

Dünya Markalar Derneği Ve Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, İstanbul Valisi Davut Gül’ü Ziyaret Ederek Bir Plaket Takdim Etti

Dünya Markalar Derneği Başkanı Çınar İstanbul Valisi'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi
13-11-2023 15:24
13-11-2023 15:49

Umut Çınar, ziyaret sırasında Vali Gül ile yaptığı konuşmada, dünya markalarının önemine ve yaşlılık konusunda toplumun bilinçlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Dünya Markalar Derneği olarak, iş dünyasının gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra, yaşlı bireylerin saygın bir şekilde yaşaması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Vali Gül ise Umut Çınar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, marka değeri yüksek olan şirketlerin ve yaşlılık konusunda duyarlı olan derneklerin toplumsal kalkınmaya önemli katkılar sağladığını belirtti. 

Ziyaret sonunda, Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar Vali Gül’e teşekkür ederek plaketini takdim etti. Çınar, Vali Gül’e teşekkür ederek, işbirliğini daha da ilerleteceklerini ifade etti.

Bu anlamlı ziyaret, iş dünyasının ve yaşlılık konusunun önemine vurgu yapması açısından büyük bir öneme sahip. İstanbul Valisi’nin de destekleyici açıklamalarıyla birlikte, toplumun bu konularda daha bilinçli ve duyarlı olması hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER