Dünya

Dünyaca ünlü futbolcu tecavüze kalkıştı!

Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Mason Greenwood, kız arkadaşı Harriet Rabson'a tecavüz etme girişiminde bulundu.

Dünyaca ünlü futbolcu tecavüze kalkıştı!
30-01-2022 21:40

Manchester United'da forma giyen Mason Greenwood'un kız arkadaşına saldırdığı iddiası Avrupa futboluna damga vurdu. Genç futbolcunun kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne süren Harriet Robson'un sosyal medyadan paylaştığı video ve fotoğraflar büyük ses getirdi.

VÜCUDU MORLUKLAR İÇERİSİNDE

Ajansspor'un derlediği habere göre, aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan ve 200 bin takipçisi bulunan Harriet Robson, 20 yaşındaki Mason Greenwood'u kendisine saldırmakla suçladı. Robson'un fotoğraflarında dudağının kanadığı, kollarında ve bacaklarında darbeye bağlı morluklar bulunduğu görülüyor.

"BANA GERÇEKTE NE YAPTIĞINI BİLMEK İSTEYEN HERKESE"

Robson, ağzından kan akarken yayınladığı paylaşıma, "Mason Greenwood'un bana gerçekte ne yaptığını bilmek isteyen herkese" notunu düştü. Daha sonra gönderiler, Harriet'in Instagram hesabından silindi.

"GÖRÜNTÜLERDEN HABERDARIZ"

Gönderilerin yayınlanması infial uyandırırken, Manchester United'tan konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Sosyal medyada dolaşan görüntü ve iddialardan haberdarız. Gerçekler ortaya çıkana kadar başka bir yorum yapmayacağız. Manchester United, hiçbir şekilde şiddeti hoş görmez." denildi.

GREEDWOOD'U TAKİPTEN ÇIKARDILAR

Olayın ortaya çıkmasından sonra Manchester United'lı futbolcular, Greenwood'u sosyal medyadan takip etmeyi bıraktılar. Öte yandan, Manchester polisi de Mason Greenwood hakkında soruşturma başlattığını resmen duyurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER