Bursa

Dünya’daki ‘Ritüeller’ BursaFotoFest’te konuşulacak

Bu yıl ‘Ritüeller’ temasıyla 8.’si düzenlenecek olan Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest), dünyanın farklı coğrafyalarından ünlü isimleri bir araya getirecek.

Dünya’daki ‘Ritüeller’ BursaFotoFest’te konuşulacak
05-07-2018 16:23

Dünyadaki ‘Ritüelleri’ Bursa’ya taşıyacak olan fotoÄŸraf festivalinin yürütme kurulu toplantısı Bursa Kent Konseyi’nde gerçekleÅŸtirildi. 8. BursaFotoFest’te birçok panel, toplantı, atölye çalışmaları, portfolyo deÄŸerlendirmeleri gerçekleÅŸtirilecek. SöyleÅŸilerde usta fotoÄŸrafçılar çalışmalarını ve anılarını fotoÄŸraf tutkunlarıyla paylaÅŸacak. Ayrıca festival kapsamında düzenlenecek panel, portfolyo ve atölye çalışmalarında fotoÄŸraf tutkunları sanatçılarla bir araya gelme ÅŸansı yakalayacak. Ayrıca BursaFotoFest, bu yıl konuk ülke olarak Hindistan’ı ağırlayacak.
8. Uluslararası Bursa FotoÄŸraf Festivali kapsamında ayrıca ‘Ritüeller’ temalı Instagram FotoÄŸraf Yarışması gerçekleÅŸtiriliyor. FotoÄŸraf tutkunlarının Instagram üzerinden #Ritüeller2018 etiketi ile baÅŸvurabileceÄŸi fotoÄŸraf yarışması için son tarih ise 7 Eylül. ‘Dünya’da Ritüelleri en iyi anlatan fotoÄŸrafı çek, paylaÅŸ, kazan’ sloganıyla gerçekleÅŸen fotoÄŸraf yarışmasına katılmak için kiÅŸisel Instagram hesabında #Ritüeller2018 hashtagi ile fotoÄŸraf paylaşılması ve @bursafotofest Instagram hesabını etiketleyerek takip edilmesi gerekiyor. Katılımcılar detaylı bilgi için www.bursaphotofest.org sitesi üzerinden Instagram FotoÄŸraf Yarışması’nın ÅŸartnamesine ulaÅŸabilirler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER