Ekonomi

DyorEX Ayrıcalıkları Nelerdir ?

DyorEX İstanbul da 2021 yılında kripto para yatırımcılarına hizmet vermeye başlayan merkezli bir borsadır.

DyorEX Ayrıcalıkları Nelerdir ?
23-04-2022 15:10

Öncelikli amacı yatırımcıların kripto para ve blockchain dünyasına hızlı ve güvenilir bir şekilde girişine yardımcı olmak olan DyorEX bunu sağlamak için pek çok avantaj sağlamaktadır bu avantajlardan bazıları da 4 bankayla entegre olarak çalışarak yatırımcılarının kolaylıkla işlem yapabilmesi diğer bir avantajı ise sadece Türk Lirası ile değil USDT ile de işlem yapabilmeye izin vermesidir bunlar gibi avantajlar DyorEX’i Türkiye’nin önde gelen kripto borsalarından birisi haline getirmiştir.

Vizyonu:

“Herkes için kripto” vizyonuyla hareket eden DyorEX kripto para dünyasını herkes için ulaşılır ve anlaşılır kılarak kullanıcılarının ekonomik özgürlüğünü arttırmayı ve müşterilerinin mutluluğu ve memnuniyeti ile yükselen ve gelişen bir kripto borsası inşa etmeyi amaçlıyor.

Misyonu:
Blockchain ekosistemini destekleyerek, blockchain’le beraber yeni nesil iş yapış modellerinin önündeki engelleri gidermek için herkesin kullanabileceği bir platform oluşturmayı hedefliyorlar.

DyorEX Güvenlik:

DyorEX güvenlik sistemleri sayesinde dijital tehlikelere, dışarıdan gelecek tehlikelere hatta kullanıcılardan kaynaklanan sorunlara karşı bile daha gerçekleşmeden gerekli tedbirleri almaktadır. Bütün verileri şifreli olarak saklayan DyorEX tüm dataları şifreli olarak birbirinden bağımsız şekilde saklamaktadır hatta sadece bu kadarla kalmayıp tüm verileri günlük olarak yedeklemektedir. Yedeklenen verileri ise kopyalayarak kayıt altına alınmaktadır.

Yatırımcı bilgileri, müşteri destek ekibi, 3.kişiler hatta DyorEX’in üst düzey yöneticileri de dâhil kimseyle paylaşılmamaktadır. Ayrıca müşteri destek ekibi yatırımcılardan sadece kısıtlanmış bilgileri istemektedir. Müşteri destek ekibinden kimse yatırımcıların yatırım yapmasını, para yatırmasını, hesap bilgilerini, şifre bilgilerini talep etmemektedir.

Tüm cüzdanları sadece şifreli olarak saklamaktadır.

Yatırma işlemi yapılan kripto para lar internet bağlantısı olmayan soğuk cüzdanlarda saklanır.

Sadece günlük likiditeyi sağlamaya yetecek kadar kripto para dijital cüzdanlarda saklanır. Sadece gerektiğinde soğuk cüzdanlardan kripto para transferi yapılır

Kullanıcılara ait itibari para (TL) güçlü ilişkilerimiz olduğu banka hesaplarında tutulmaktadır.

Hesaba giriş, şifre değiştirme gibi işlemlerde iki faktörlü doğrulama istemektedir.

KYC zorunluluğu vardır yani kullanıcılarına kimlik doğrulaması yapar.

Hesap geçmişi, detaylı kullanım takibi, ip adresi gibi verileri kontrol ederek kayıt eder.

Önemli işlemlerikullanıcılara SMS ve E-posta yoluyla bildirmektedir.

DyorEX Ayrıcalıkları:

Analiz Desteği:

Kullanıcılarının haftalık olarak seçtikleri 5 coinin detaylı analizleri günlük olarak PDF formatında Whatsapp’dan kullanıcılara gönderilecek ve kullanıcıların zorlanmadan istedikleri coinler hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamayı amaçlamaktadır

Günlük Bülten:

Günlük gelişmeler, haftalık beklentiler hakkında sürekli bilgilendirici içerikler ve haberler gün içerisinde kullanıcılara Whatsapp üzerinden yollanacak tabi ki kullanıcıların seçtiği altcoinler hakkında daha çok ve daha detaylı bilgi vereceklerdir.

Temel Düzey Eğitim:

“Herkese Dünya Standartlarında Eğitim” sloganıyla belirli konularda ücretsiz olarak eğitim veren DyorEX kullanıcılarının bilinçli olarak yatırım yapmasını sağlamak için kullanıcılarına eğitim vermeyi amaçlamaktadırlar. Eğitim konuları;

Kripto Para Piyasasındaki temel kavramlar
Risk ödül nasıl ayarlanır?
Psikoloji – Portföy yönetimi nasıl yapılmalı?
Tradingview Kullanımı
Temel Analiz Nedir?
Teknik Analiz Nedir?
Teknik Analiz1 – Destek/Direnç
Teknik Analiz2 – Trend Çizgileri
Teknik Analiz3 – RSI indikatörü
Teknik Analiz4 – MACD indikatörü
Teknik Analiz5 – Hareketli Ortalamalar
Teknik Analiz6 – Fibonacci Çizgileri

Bire bir Eğitim:

DyorEX sadece toplu eğitim değil bire bir imkânı sağlamaktadır bunları haftada 1 saat toplam 12 saat olarak zoom gibi online platformlar üzerinden ücretsiz olarak vermektedir. Eğitim konuları;

Kripto Para Piyasasında ki temel kavramlar
Risk ödül nasıl ayarlanır?
Psikoloji – Portföy yönetimi nasıl yapılmalı?
Risk Yönetimi
Tradingview Kullanımı
Temel Analiz Nedir?
Teknik Analiz Nedir?
Teknik Analiz1 – Destek/Direnç
Teknik Analiz2 – Trend Çizgileri
Teknik Analiz3 – RSI indikatörü
Teknik Analiz4 – MACD indikatörü
Teknik Analiz5 – Hareketli Ortalamalar
Teknik Analiz6 – Fibonacci Çizgileri
Teknik Analiz7 – BearishPattern
Teknik Analiz8 – BullishPattern
Teknik Analiz9 – Baştan Sona Grafik Çalışmaları
Alım satım stratejileri
Sermaye nasıl korunur?
Takip edilmesi gereken kaynaklar
Kripto piyasasının vazgeçilmez takip siteleri
Trade Örnekleri
Zararlı işlemlerde nasıl müdahale edilmeli?

Kripto Göstergeleri:

IntoTheBlockwebsitesinden çekilen teknik gösterge sinyalleri, para giriş/çıkışları, Exchange-Onchain pazar derinliği, zincirdeki büyük işlem sayıları, ağ akışları, giriş/çıkış hacimleri, hash oran dağılımı, Twitter duyarlılığı ve oynaklık konularında detaylı olarak hazırlanan PDF dokümanlarını kullanıcılara Whatsapp üzerinden göndermeyi planlamaktadır.

CoinAnd Travel:

Bir yıl içinde kullanıcıların seçtikleri ülkelerden bir finansal kongre ya da kripto

Yatırım Mentörü:

Yatırım mentörü kendine atanan kullanıcıya ileri düzeyde Webinar eğitimi vererek piyasa hakkındaki son gelişmeleri, altcoinlerdeki beklentileri ve firmadaki yenilikleri (yeni coin listelenmesi, iş birlikleri vb.) kullanıcıya aktarmayı planlıyor. Ayrıca haftada 2 gün randevu alınarak telefon üzerinden danışma fırsatı verilmektedir.

Check-Up:

Belirlenen PDF şablonlarında kullanıcıların tüm işlem geçmişleri en ince detaylarına kadar incelenerek yaptıkları hatalar ve nasıl önlemler alınacağı sonraki yatırımlarında bu hataları nasıl engelleyeceği ve nasıl doğru yatırım yapabileceği gibi konularda tavsiyeler içeren dokümanlar kullanıcıya gönderilir. Check-Up uygulaması ile kullanıcının kayıplarının kazanca çevrilmesi hedef olarak belirlemiştir

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER