Magazin

Ece Erken olaylı geceyi anlattı: Sırtımda bardak kırdılar

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Yıldız Tilbe'nin sahne aldığı bir mekanda yemek yemiş ve gelen 19 bin 250 TL'lik hesap üzerine tartışma çıktığını söylemişti. Erken olaylı gece hakkında konuştu.

Ece Erken olaylı geceyi anlattı: Sırtımda bardak kırdılar
27-07-2021 15:19

Ece Erken’in, evli ve iki çocuk babası avukat Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu’yla aÅŸk yaÅŸadığı haberleri uzun süre konuÅŸulmuÅŸ ve ardından da MahmutyazıcıoÄŸlu eÅŸinden boÅŸanmıştı. Bir dargın bir barışık iliÅŸkilerine yeniden ÅŸans veren çift, geçtiÄŸimiz ay nikah masasına oturmuÅŸtu.

Ünlü çiftin önceki akÅŸam olaylı bir gece geçirdiÄŸi iddia edildi. Söylentilere göre; Ece Erken ve Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu, Yıldız Tilbe’yi dinlemeye gittiÄŸi mekanda kavgaya karıştı.

Erken ve eÅŸi MahmutyazıcıoÄŸlu, Bodrum’da Yıldız Tilbe’nin sahne aldığı bir mekânda yemek yedi. Hem servisten hem de gelen 19 bin 250 TL hesaptan rahatsız olan MahmutyazıcıoÄŸlu, ödemeyi yaptıktan sonra iÅŸletmeciye “Bu milleti dolandırmak deÄŸil mi?” diye sitem edince gerginlik çıktı.

Erken dün ‘Beyaz Magazin’de yaÅŸananlarla ilgili açıklama yaptı: 2 bin 500 TL fiks menü ile bilgimiz dahilinde mekana gittik. Saat 20.00’de gittiÄŸimiz mekânda, 23.00’te yemek servisi yapıldı. 23.30 civarı da tüm masalarda gerginlik çıktı. EÅŸim, 19 bin 250 TL deÄŸerindeki faturayı görünce ‘Bu dolandırıcılık deÄŸil mi?’ dedi.

"Faturayı ödedik. Fakat ardından yaÅŸanan arbedede arkadaşımın kafasında ve benim sırtımda bardak kırdılar. Bunlar üzerine iÅŸletmeden ÅŸikâyetçi olduk.”Sosyal medyada hızla yayılan haberlerde Ece Erken'in kaşının patladığı eÅŸinin de diÅŸlerini kırıldığı iddia edildi. Olay yerine jandarmanın geldiÄŸi ve Erken ile MahmutyazıcıoÄŸlu'nun karakola giderek ifade verdiÄŸi de öne sürüldü.

'ECE ERKEN 55 YAÅžINDAKÄ° KADINA TOKAT ATTI' 

Olayın yaÅŸandığı mekanın sahibi Aleyna ÇavuÅŸoÄŸlu ise UçanKuÅŸ TV’de yayınlanan ‘Canlı Masa’ programına baÄŸlanarak Ece Erken’in kendisini sakinleÅŸtirmeye çalışan 55 yaşındaki kadına tokat attığını iddia etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER