Spor

'Elimden geleni yapıyorum'

Karadağ ile oynanan hazırlık maçında Türkiye'ye galibiyeti getiren golü atan Mehmet Topal, iyi bir maç çıkardıklarını düşündüğünü söyledi.

'Elimden geleni yapıyorum'
30-05-2016 10:51
Karadağ maçının yıldızı Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede golü daha erken bulabildikleri takdirde oyunlarını daha üst seviyeye çekebileceklerini söyledi.
"İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum" diyen Topal, "Pozisyonlar da bulduk. Golü daha erken bulsaydık oyunumuz daha üst seviyeye çekebilirdik ama sonuçta kazandık. Avrupa Şampiyonası öncesinde moral oldu. Nerede görev verilirse orada elimden geleni yapıyorum. Bu takım arkadaşlarım için de geçerli. Kim nerede oynarsa oynasın elinden geleni yapmak zorunda. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. İyi de bir ortam var. İnşallah bunu Avrupa Şampiyonası'nda da sürdürürüz" şeklinde konuştu.
 
Emre Mor: Fatih hocam maçtan sonra tebrik etti
Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Emre Mor da yaptığı açıklamada, "Fatih hocamla maçtan sonra kısa bir konuşmamız oldu. Beni tebrik etti. Çok güzel bir ortam vardı. Çok iyi bir insan. Avrupa Şampiyonası'na gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Gidersem de elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER